Demokrat Zafer

MİLLİYET SANAT’IN EYLÜL 2023 SAYISI, DOPDOLU İÇERİKLERİYLE RAFLARDA!

  1. ULUSLARARASI ASPENDOS OPERA ve BALE FESTİVALİ,

FÜSUN ONUR ile MUSEUM LUDWIG’DEKİ SERGİSİ ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ,

NURİ BİLGE CEYLAN’IN YENİ FİLMİ “KURU OTLAR ÜSTÜNE”,

İKLİM KRİZİNE KARŞI SIFIR ATIK TİYATRO,

 MURATHAN MUNGAN’DAN BURUN HAKKINDA HER ŞEY,

  1. AKBANK CAZ FESTİVALİ

ve ÇOK DAHA FAZLASI

MİLLİYET SANAT’IN EYLÜL SAYISINDA

OKURLARI BEKLİYOR!

Türkiye’nin ve dünyanın kültür sanat gündemine ışık tutan yazıları, özel röportajları ve haberleriyle Milliyet Sanat’ın Eylül 2023 sayısı çıktı! Kapağına, opera balenin antik sahnesi Aspendos’u ve 30. yaşını kutlayan Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali’ni taşıyan yeni sayı, Füsun Onur söyleşisinden Murathan Mungan imzalı bir yazıya, İngiltere’deki “sıfır atık tiyatro”dan Nuri Bilge Ceylan’ın “KURU OTLAR ÜSTÜNE”sine ve 33. Akbank Caz Festivali’ne dopdolu bir içerikle okurlarını bekliyor. Milliyet Sanat raflarda, dijital uygulamalarda ve Getir, Trendyol ve shopier.com ile Türkiye’nin tüm şehirlerinde!

Milliyet Sanat, Eylül 2023 sayısında 4-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 30. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali’ni kapağa taşırken hem festival programına hem de Aspendos’un tarihine kapsamlı bir bakış sunuyor.

Almanya’nın Köln kentindeki Museum Ludwig’de 16 Eylül’de açılacak retrospektifiyle gündem yaratan Füsun Onur, yeni sayıda Barbara Engelbach ve Emre Baykal küratörlüğündeki sergisine ilham veren anılarını Evrim Altuğ ile paylaşıyor.

Nuri Bilge Ceylan’ın, 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde Türkiye prömiyerini yaptıktan sonra 29 Eylül’de vizyona girecek son filmi “Kuru Otlar Üstüne”yi Vecdi Sayar’ın kaleme aldığı Eylül 2023 sayısında, İngiltere’nin ilk sıfır atık tiyatrosu Greenhouse Theatre’ın sanat yönetmeni Oli Savage’ın röportajı da yer alıyor.

Murathan Mungan’ın, edebiyattan sinemaya, sahneden tarihe tam anlamıyla her yere “burnunu” sokmuş olan burun üzerine bir yazı kaleme aldığı Milliyet Sanat Eylül 2023 sayısı, 23 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 33. Akbank Caz Festivali’nin programına da geniş yer ayırıyor.

Milliyet Sanat’ın müzik, edebiyat, plastik sanatlar, sinema, podcast ve sahne sanatları sayfalarında daha birçok ilgi çekici röportaj, kültür sanat dünyasının nabzını tutan renkli haberler, köşe yazıları ve kapsamlı incelemeler sanatseverleri bekliyor.

Kitabevlerinde, marketlerde, Getir’de, Trendyol’da, shopier.com’da ve dijital uygulamalarda okurlarını bekleyen Milliyet Sanat ayrıca, dergiyi 0850 224 02 22 numaralı çağrı merkezini arayarak satın alan okurların kapısına kadar götürüyor.

Bilgi için:              milliyetsanat.com

instagram.com/milliyet_sanat

twitter.com/milliyet_sanat

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ