Demokrat Zafer

Güvenin önemini en iyi bilen firma Otomobilen

30 Ağustos sergisi ile sektörde yine öncü bir harekete imza atan Otomobilen Firması ile sizler için sektöre özel bir söyleşi yaptık.

Bursa Şube Yöneticisi Ayberk Oltu ile gerçekleştirdiğimiz söyleşimizde otomobil sektörüne yönelik önemli konuları ele aldık.

Sibel Kavçin: Sayın Ayberk Oltu, otomobil sektörüne dair önemli sorularımız olacak size ama öncelikle ilimizde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiğiniz 30 Ağustos sergisinden bizlere biraz bahsedebilirmisiniz?

Ayberk Oltu: Öncelikle firmamıza hoşgeldiniz. Otomobilen firması olarak yüce milletimizin böylesi önemli bir gününü es geçmemiz söz konusu olamaz. Ulu Önder Atatürk başta olmak üzere bizlere böylesine şanlı bir tarihi miras bırak tüm kahramanlarımızı şükran ve minnetle anmak istedik. Bu sergide bu kahramanların aziz hatırası için tertip edildi.

Sibel Kavçin: Ayberk Bey, Otomobilen firmasını vatandaşlarımız için tanıtabilirmisiniz?

Ayberk Oltu: Otomobilen Firması Tunalar Grubun 2015 yılında faaliyete geçirdiği önemli bir markasıdır. Bu sektörün ilk değil ama öncü kurumsal firmalarındandır. Ancak bizi diğer tüm firmalardan ayıran en önemli özelliğimiz kesinlikle mottomuz olan güven konusudur. Çünkü bu sektörün yani özellikle 2. el araç konusunun en büyük sorunu güven konusudur.

Sibek Kavçin: Otomobilen firmasının tercih konusu olmasında sanırım bu motto yer alıyor. Peki bunu nasıl sağlaıyorsunuz?

Ayberk Oltu: Tabiiki bu çok önemli ve iyi bir ekip çalışmasının ürünü. Yani satışa kadar değil satış sonrasında da bizler vatandaşlarımızın yanındayız. Bizi güven konusunda ayıran en önemli şey kesinllikle satışa sunulan tüm araçlarımızın istisnasız TSE onaylı açık eskpertiz şartı olması. Bizler burada satışa sunduğumuz tüm araçların motor, mekanik, kaporta olarak geçmişe ait tüm dökümanlarına sahibiz. Ve tüm servis garantimizle de alıcılarımıza açık ekspertiz imkanı sunuyoruz.

Sibel Kavçin: Satış anı ve satış sonrası için Otomobilen Firması’nın müşterilerine sunduğu avantajlar neler?

Ayberk Oltu: Günümüzde sektörün en büyük sorunu kuşkusuz araç alırken yaşanan finansmana ulaşma sıkıntısı. Bu konuda firmamınızın anlaşmalı olduğu bankalar kanalıyla 5-10 dakika gibi kısa sürede müşterilerimizin finansmana ulaşmasını sağlıyoruz.

Satış sonrası için de müşterilerimiz Otomobilen Firması’nın ayrıcalıklarından yararlanmaya devam edecekler. En önemlisi 3 ay ve 5 bin km araç garantisi ile satışlarımız gerçekleşmektedir. Yine arzu edildiği takdirde ya da herhangi bir olumsuzluk yaşanması halinde servislerimiz 7/24 müşterilerimizin yanında. Yani mesele araç satmak değil insanların güvenini boşa çıkarmadan onları araç sahibi yapmak işte oı yüzden biz de ‘Güven’ mottosu ile yolumuzu çizdik.

Sibel Kavçin: Tüm Türkiye hedefi ile bu yolda hızla ilerlediğinizi biliyoruz. Otomobilen Türkiye genelinde ne durumda?

Ayberk Oltu: Elbette amacımız 81 ilimizde de faaliyet göstermek. Şu an için 8 ilde 15 şubemiz ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.  Ama hızla büyüyen bir aileyiz. Otomobilen bu sektörün hem satan hem de alan tarafının gerçek ve güvenilir yüzü olmaya devam edecek. Misyonumuzu biliyoruz. Vizyonumuzdan sapmadan vatandaşlarımız için özveriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ