Demokrat Zafer

Denizci Mete’ye Yardım İtfaiyeci Niloya’dan Geliyor

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, yine dopdolu bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. YouTube kanalında her hafta sonu yayınlanan yeni maceraları ile minik dostlarını eğlendirmeye devam eden çizgi kahraman ve arkadaşları, sabırsızlıkla beklenen yeni bölümünde denizcilik mesleğini kendi hayal dünyaları ile birleştiriyor. Hafta sonunuza keyif katacak “Denizci Mete” bölümü, 2 Eylül Cumartesi günü saat 09.00’da Niloya YouTube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, hafta içi her gün TRT Çocuk ekranlarında, her hafta sonu ise mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalında yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturmaya devam ediyor. Her bölümünde ayrı bir macerayı hafızalara kazınan şarkılar eşliğinde minik dostlarına aktaran çizgi kahraman ve arkadaşları, eğitici ve öğretici içerikleri ile 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanıyor.

Senaryosu uzman psikologlar ve pedagoglarla hazırlanan çizgi film, çocukların hayal dünyasını da olumlu etkiliyor. Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları bu hafta sonu hayatın içinden önemli meslek gruplarını kendi hayal dünyaları ile birleştirerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Her hafta farklı hikâyelerin içinde bulduğumuz çizgi kahramanlar bu hafta da minikleri bambaşka bir yolculuğa çıkarıyor. Bu yeni bölümde Niloya, “İtfaiyeci” olurken Mete ise “Denizci” olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Niloya Sonunda Mete’yi İkna Ediyor

Güneşli güzel bir günde çizgi kahramanlar yine hayal dünyalarını konuşturarak kartondan gemi ve itfaiye aracı yapmışlardır. Bu kapsamda Mete denizci olarak karton gemi ile bahçede gezmektedir. Yine kağıttan bir dürbün ile de uzakları izlemektedir. Uzaklardan Niloya gelmektedir. Elinde kendisinin yaptığı itfaiye arabası vardır. Heyecanla gelir. Mete ile itfaiyeci olacaklardır. Mete karşı çıkar. O bir denizcidir. Denizden anlar itfaiyeden değil ki? Niloya Mete’nin oyununa dâhil olur ama aklı hep itfaiye aracında kalır. Denizcilik oyununda çıkarabileceği tüm aksilikleri çıkarır. Gemileri adaya vurup bir ağacın tepesine çıktığında itfaiye aramaya mecbur kalırlar. Böylece Niloya itfaiyeci olur. Ve birlikte gemilerini kurtarırlar. Sonunda oyunlarını birleştirdikleri için ikisi de mutlu olmuştur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ