Demokrat Zafer

11. Atabarı Gecesi’nde Coşku Tavan Yaptı!

Gelenekselleşmiş hâle gelen Büyük Buluşma Atabarı Gecesi bu yıl da Bursa Artvinli Kadınlar Dernek Başkanı Züleyha Şahin ve dernek yönetimi önderliğinde gerçekleşti. Bursa Artvinli Kadınlar Derneği Mart 2022’de kurulan ve 250’de fazla kadın üyeye sahip olan dernek, 11. Atabarı Gecesi’ni organize etti. Gecede, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün 26 Ağustos 1922’de başlattığı Büyük Taarruz’u ve 30 Ağustos’ta zaferini seyircilerle birlikte büyük bir coşkuyla kutlandı.

“HER ALANDA BİZ VARIZ!”
Başkan Züleyha Şahin; “11. Atabarı Gecemize katılım sağlayan ve destekleyen herkese gönülden teşekkür ederiz. Günün erken saatlerinde başlayıp kapanışa kadar yanımızda olan sizlere Artvin’imizi tekrar hatırlatmak istedik. BAKADER ailesi olarak emek veren tüm yönetim kurulumuza ve dernek üyelerimize teşekkürü borç bilirim. Sizlerin ilgi ve alakası ile kalabalığı görünce bu geceyi yaparken çektiğimiz zorluklara rağmen iyi ki yapmışız dedik. Kadınlar olarak yine dimdik durduk ve sözümüzü tuttuk. Bizleri bu yolda destekleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız’a ve Yıldırım Belediye Başkanımız’a kadınlarımıza inanan Ana sponsorumuz Bursa/Artvin İş İnsanları ve Bürokratlar Topluluğu ve kurucusu Dinç Gümrük Müşavirliği A.Ş. sahibi Erdinç Altun ‘a, Northline ilaç firması sahibi Neşe Dal’a, Öznur Kuyumculuk sahibi Öznur Topcu’ya, Sarıçiçek Sigorta A. Ş. Sahibi Şengül Sarıçiçe’e, İş insanı, siyasetçi Rıdvan Kılıçoğlu’na
Artvin Kuyumculuk sahibi ve Kent Konseyi Başkan Yrd. Yüksel Köse’ye teşekkür ediyoruz. ANKA Kültür Sanat Dernek Başkanı Mustafa Sefil ‘e,Erol Alkan’a, Handan Aksu Kent ‘e, Ahmet Kara’ya, Necati Erdoğan ‘a, Ömür Can Aksakal’a, çekimimizi yapan Gültekin Demirci ‘ye,Lale küçük ve Erdoğan Ergül’e ,Engin Dursun’a ve Teoman İpci’ye sunucumuz Vedat Yıldırım’a teşekkür ederiz.
Daha ileriye gidebilmek, kadınlarımıza ve kız çocuklarımıza yardımcı olabilmek için bizlere katılın ve derneğimize yardımlarınızı eksik etmeyin. Hep birlikte olabildiğimiz sürece başarabiliriz. Artvinli kadınlar olarak gücümüz ve nefesimiz yettiğince Bursamıza faydalı organizasyonlara imza atacağız!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ