Demokrat Zafer

“İspat etsinler istifayı basarım!”

İddiaların ardından İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel, bir açıklama yaparak Olayla ilgili avukat tuttuğumuz iddiası da yalandır” ifadelerini kullandı.

Özel;

“Son günlerde bir yöneticimizin şahsına ve partimizin ilçe kurumsal kimliğine yönelik yapılan iftiralar nedeniyle bu açıklamayı yapmak elzem olmuştur.

Partimizin uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile ilgili görüşü açıktır. Herkesin bildiği gibi fikrimiz ve yaşam tarzımız da bu yöndedir. Partimizi bu konu ile ilişkilendirmek deli saçmasından öte büyük bir iftiradır.

Bahse konu yöneticimiz herhangi bir yasadışı olaya karışmadığı gibi hakkında açılan bir soruşturma dosyası da bulunmamaktadır. Cumhuriyet Başsavcılığından bu bilginin doğruluğu ispat edilebilir. Ayrıca söz konusu yöneticimiz partisinin kurumsal kimliğine herhangi bir halel getirmemek amacıyla kendi rızasıyla parti üyeliğinden istifa ederek hassasiyet göstermiştir.

Öte yandan Parti teşkilatımızın söz konusu soruşturma için avukat görevlendirmesi, sonrasında ise hakkında soruşturma açılan kişinin serbest bırakılmasının sağlanması yalan ve iftiradan başka bir şey değildir. Teşkilatımızın yönlendirmesi ile sadece bir Avukatın dahi soruşturmaya müdahil olduğu ispat edilirse yönetim kurulu olarak istifaya hazır olduğumuzun bilinmesini isterim. Bu husus da yine Yenişehir Cumhuriyet Başsavcılığından öğrenilebilir.

Yerel seçim öncesi, koltuklarını korumaya çalışanlar tarafından İYİ Partimizi karalamak için bu tür mesnetsiz iftira ve yalanlar atılmaya devam edileceği görülmektedir. Yenişehir halkı yaşanılanların açık ve net bir şekilde farkındadır. Halkımızın bizlere olan güveninin ve sorumluluğumuzun bilincinde olarak ilçemizin kalkınması için mücadelemize hız kesmeden devam edeceğiz.

Akıl ve vicdan sahibi her insan görüyor ki! Milli ve manevi duygular ile yoğrulmuş gençleri birbirine düşman ederek, kardeşi kardeşe kırdırarak ve fitne ateşi yakılarak Yenişehir halkı huzursuz edilmeye çalışılıyor.

Biz İYİ Partililer olarak bunun farkındayız hem uyuşturucu ile tüm gücümüzle mücadele edecek hem de Allah’ın izniyle bu fitne ateşini söndürmek, Yenişehir’de birlik beraberliği sağlamak ve yasal zeminde de tüm haklarımızı savunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla,

Ercan ÖZEL
İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ