Demokrat Zafer

Yıl Dönümü Hediye Fikirleri

İlişkilerde yıl dönümü kutlamanın en özel amacı, karşılıklı sürdürülen sevginin kıymetini daha iyi anlayabilmek. Geçen zamanı ve bu zamanın çifte neler kattığını oturup düşünme fırsatı bulmak. Çünkü istikrarlı mutluluğun da bazen öyle olduğunu hatırlaması fark etmesi gerekir yaşayanların. Buna katkısı olan sevdiğine de kendisine de teşekkür etmesi gerektiğinin farkına varır. Bu zamanın rastgele kendiliğinden gelmesini beklememek için her şeyin başladığı o güne yani tarihe kıymet biçer. Hediyelerle taçlandırıp bayram coşkusu kazandırdığımız yıldönümlerini işte böylelikle kutlamaya devam ederiz. İçimizden gelen tüm güzellikleri o güne katmak için çabalarız. En keyifli noktası olan hediyeyi de Türkiye’nin en sıra dışı hediye platformu, bodo.com dan alırız! Çünkü bodo, sıradanlıktan kaçınılan yıldönümü günlerine, en çok yakışan deneyim sürprizleriyle dolu. Online mağazaya ilk adımı attığınızda, kendinizi kalabalık bir boşluğun içinde değil, her biri keşfedilmeye değer maceraların önizlemeleri ile karşı karşıya bulursunuz. Sevdiğinizin mutlu bakan gözlerine denk getirecek Yıl dönümü hediye fikirleri bodo’nun keyif dünyasında!

Kadına yıl dönümü hediye fikirleri

Kadınlar çoğu zaman, detaycı düşünebilme kapasiteleri ile öne çıkar. Sahip oldukları bu biyolojik özellik, ilişkilerinde de detay görme hevesine iter, haliyle. bodo’da, hoş detaylar düşünülerek hazırlanan deneyim sürprizleri işte bu yüzden çok özel! Eve küçük süs eşyaları almak istediğini bilirken gidip onları satın almak yerine neden birlikte yapmayasınız? ‘’İki Kişi için Heykel Atölyesi’’ ve ‘’İki Kişi için Çömlekçi Çarkında Seramik Atölyesi’’ size harika imkanlar sunar. ‘’Antigravity Yoga Dersi ve Meditasyon Kursu’’, ‘’Online Pilates Kursu’’, ‘’Reformer Pilates Kursu’’ gibi kadınlara kendilerini her yönden iyi hissettirecek sürpriz hediyeler de bodo’da! Yıldönümüne hediye niteliğinde başbaşa eğlenebileceğiniz bir program hazırlama niyetinde iseniz bu programı ona hediye kutusunda sunarak daha da renkli hale getirebilirsiniz; ‘’İki Kişi için Avrupa Yakasında Hint Baş Masajı’’, ‘’360 Manzaralı Akşam Yemeği’’, ‘’SPA’da Romantik bir Akşam’’. Sizi çok daha heyecanlandıracak kadına deneyim sürprizleri, bodo online mağazada!

Erkeğe yıl dönümü hediye fikirleri

Gelişigüzel yıldönümü kutlamalarından sıkıldınız, unutulmaz anlar yaşamak istiyorsanız sürprizde cevap her zaman, bodo! En büyük keyfi bilgisayar oyunları olan eşinize, bu keyfe sizi de ortak edecek şaşırtıcı hediyeler; ‘’İki Kişi için VR Sanal Gerçeklik Oyunu’’, ‘’İki Kişi için Odadan Kaçış Oyunu’’, ‘’İki Kişi için Venyo Boeing 737-800 NG Uçuş Simülatörü ile Profesyonel Eğitim’’. Daha etkileyici ve zevklerine hitap edebilecek deneyimler isterseniz; ‘’Yelken Kursu’’, ‘’İleri Atış Teknikleri Eğitimi’’, ‘’Enduro Eğitimi’’, ‘’Korku Evi Oyunu’’ gibi seçenekler adrenalini yükseltecek, unutulmazlık kazandıran, benzersiz bodo sürprizlerinden. Kocanızın beğenilerine göre hangi alanda yeni tecrübeler edinmek isteyebileceğini düşünün, belirlediğiniz seçenekleri de şık bir kutu ile sunup keyfine göre karar vermesini sağlayın. bodo sayesinde bir erkeği etkilemek, hiç bu kadar kolay olmamıştı!

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ