Demokrat Zafer

Çelikten; Osmangazi’de CHP Kazanacak, Belediye Sosyal Demokrat Olacak!

CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ilçe kongresinde 387 delegenin 197’sinin oyunu alarak CHP Osmangazi İlçe Başkanı olarak seçilen Cengiz Çelikten, düzenlenen tören ile görevi eski İlçe Başkanı Metin Yılmaz’dan devraldı.

Cengiz Çelikten: 1 Nisan’da zafer türkülerini hep birlikte söyleyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi İlçe Kongresi’nin sonucunda yeni ilçe başkanı olarak seçilen Cengiz Çelik’ten görevi devraldı.

Geçtiğimiz hafta cumartesi günü düzenlenen kongrede 387 delegeden 197’sinin oyunu alarak CHP Osmangazi’nin yeni ilçe başkanı oldu.

CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreni ile görevi eski ilçe başkanı Metin Yılmaz’dan devraldı.

CHP Osmangazi Eski Dönem İlçe Başkanı Metin Yılmaz’ın konuşmasından satır başları şöyle;

İki buçuk yıldan beri onur ve gururla sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevimi bugün Cengiz Çelikten Bey’e devretmek için buradayım. Biraz önce buradan içeri girdiğim zaman gerçekten bir aile CHP ailesinin içine geldiğimi hissettim. Hepinizle gurur duyuyorum. Çok teşekkür ediyorum. Ben CHP’liyimCHP benim ailem, siz de benim ailemsiniz. Ben sizlerle yine beraber olacağım. Sizin arkanızda olacağım. Bugün evet bayrağı devrediyorum. Cengiz Çelik’ten başkanıma ama onun arkasında yürüyeceğiz. Onunla birlikte olacağız. Biz olacağız. Birlikte olacağız arkadaşlar. Ve yine şuna inanıyorum ki CHP’nin bayrağını daha yükseklere taşıyacaksınız ve daha güzel şeyler yapacağına inanıyorum.

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten’in konuşmasından satır başları şöyle;

20 ağustosta yapılan kongremizde bizlere inanan, oy veren bütün Partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu seçimin kaybedeni yok. Biz hepimiz Cumhuriyet Halk PartiliyizMetin başkanım görevi bize devrediyor. Bize bayrağı teslim ediyor ama bizimle omuz omuza çalışacağına inanıyorum. Biz gerçekten uzun bir süredir Osmangazi İlçe başkanlığı için hazırlanmadık. Bizim iddiamız iktidara gelebilmek. Yerel seçimlerden zaferle ayrılıp, zafer şarkılarımızı söyleyeceğiz. Bursa’da cumhuriyet Halk Partisinin iktidara gelmesini bekleyen binlerce insan var. Ben yönetim kurulumun sadece öncüsü başkanı olacağım. Yönetim kurulu dışındaki arkadaşlarımızın da fikir ve düşüncelerine saygı duyacağız. Herkese açık olacağız. Tüm yönetim kadrolarımızda görev dağılımı yaptıktan sonra tatile gitmek istiyorum. Ve sizlerden bunun iznini alıyorum. Tatilden döndüğümüz takdirde meydanlarda olacağız. Hiçbir şeyden korkmadan yılmadan çalışacağız. Kongre salonunda verilen emeği sizlerle bende yaşadım. Bu günde Metin başkanım bizi yalnız bırakmadı ve bundan sonra da yanımızda olacaktır diye düşünüyorum.

BARAN GÜNEŞ’TEN ÇELİKTEN’E ÇİÇEKLİ TEBRİK

CHP Osmangazi İlçe kongresinin ardından yeni başkan Cengiz Çelikten ilçe binasında devir teslim töreniyle başkanlığı devraldıktan sonra, Kongredeki rakibi Baran Güneş Çelikten’e çiçek getirdi. Dostluk rüzgarlarının estiği anlarda Güneş, bundan sonraki süreçte birlikte çalışacaklarını ve tam anlamıyla Çelikten’e destek vereceklerini söyledi.

Çelikten partililere seslendi;

“Bizim tek büyük bir hedefimiz var. Bursa’da iktidar olabilmek. İlk gelecek olan seçim yerel seçimler bunu iddialı bir şekilde dile getirdik. Biz 31 Mart’ta 1 Nisan’a bağlayan gün Zafer türkülerini hep birlikte söyleyeceğiz. Bu mutluluğu sadece partimize üye olan arkadaşlarımız değil, sadece bizimle yol yürüyen gönüldaş arkadaşlarımız, yoldaş arkadaşlarımız değil Bursa’da gerçekten artık Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olmasını bekleyen birçok vatandaşımız seçmenimizin yüzünü güldürecek bir yapı olduğumuza inanıyorum ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla da zaten bunları ilk toplantımızda dile getireceğiz. Projelerimizi, fikirlerimizi, önerilerimizi ortak bir şekilde paylaşacağız. Hiçbir şekilde hiçbir arkadaşımızı itibarsızlaştıracak hiçbir kararın altına imza atmayacağım. Hiçbir eylemden de kaçmayacağım. Yönetim kurulumuz 18 değil, aslında 36 yedek yönetimde bulunan arkadaşlarımız da bizim için çok kıymetli. Onların da fikirleri, önerileri, bilgileri bizim için çok kıymetli” şeklinde konuştu.

‘MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ’

Konuşmasını sürdüren Çelikten, “Hiçbir şeyden korkmadan, yılmadan mücadelemize devam edeceğiz. Ama Bursa’yı alacağız meclis üyelerimizle yapacağımız toplantıda onlarla da bunları paylaşacağız. Özellikle iktidar parti olan AK Parti iktidarının yerel seçimlerde yapmış oldukları şimdiye kadar yolsuzluk ya da ona benzer yapılmaması gereken eylemler varsa bunlarla ilgili bizi bilgilendirecekler ve biz bunları dile getirecek, yönetim ve dile getirecek başkan olacağız” diye konuştu.

Osmangazi İlçe Başkanlığı’na aday olan Baran Güneş, CHP Osmangazi İlçe Başkanı olarak seçilen Cengiz Çelikten’i ziyarete gelerek kendisini tebrik etti ve çiçek takdim etti.

 

Çelikten’e sarılan Güneş, “Belediyeyi beraber kazanacağız birlikte çalışıp birlikte mücadele edeceğiz. Ne zaman ihtiyacınız olursa buradayım” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ