Demokrat Zafer

DENİZ YÜCE BAŞARIR “EDEBİYAT ALEMİNDE BİR HAYALET AVCISI” KÖŞESİNDE DOĞA ve EDEBİYATSEVER GEZGİNLERİ AĞIRLAYAN BATEMAN’S’İ ANLATIYOR!

Yayıncılık dünyasının deneyimli ismi Deniz Yüce Başarır, edebiyat tarihinin önemli mekânlarına odaklanan “Edebiyat Aleminde Bir Hayalet Avcısı” adlı köşesinin yeni yazısında, Orman Çocuğu Mogli ile hafızalara kazınan İngiliz yazar Rudyard Kipling’in 1902’den ölümüne kadar yaşadığı Bateman’s’e yaptığı ziyareti kaleme alıyor. Okurları, Doğu Sussex’in Burwash kasabasında National Trust’a ait değerlerden biri olarak doğa ve edebiyatsever gezginleri ağırlayan binada ve bahçesinde büyülü bir gezintiye çıkaran yazının tamamı, Milliyet Sanat’ın Ağustos 2023 sayısında…

1634’te inşa edilen Bateman’s, 33 dönümlük arazisi ve muhteşem bahçesiyle, Nobel Edebiyat Ödülü’nü en genç yaşında kazanan yazar Rudyard Kipling’e 1902’den ölümüne, yani 18 Ocak 1936’ya kadar yuva olmuş. Günümüzde İngiltere’nin tarihî bina ve bahçelerine sahip çıkan National Trust’a ait değerlerden biri olarak ziyaretçileri ağırlayan Bateman’s’de yazarın Nobel ödülünün yanı sıra fotoğraflar, illüstrasyonlar, mektuplar ve el yazısı bazı şiir ve metinler de sergileniyor.

Deniz Yüce Başarır, Bateman’s’i Mogli ve Kipling başta olmak üzere geçmişin hayaletleri eşliğinde gezerken, seyahatinden anıları zengin hayal gücüyle daha da renkli hale getiriyor. Başarır’ın “Edebiyat Aleminde Bir Hayalet Avcısı” köşesinde kaleme aldığı yazının tamamı Milliyet Sanat’ın Ağustos 2023 sayısında…

Kitabevlerinde, marketlerde, Getir’de, Trendyol’da, shopier.com’da ve dijital uygulamalarda okurlarını bekleyen Milliyet Sanat ayrıca, dergiyi 0850 224 02 22 numaralı çağrı merkezini arayarak satın alan okurların kapısına kadar götürüyor.

Bilgi için:         milliyetsanat.com

instagram.com/milliyet_sanat

twitter.com/milliyet_sanat

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ