Demokrat Zafer

CHP Osmangazi İlçe Kongresi başladı..

Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi ilçe olağan kongresi Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu’nda gerçekleştiriliyor. En büyük ilçe olması nedeniyle tüm siyasilerin dikkatini üzerinde toplayan 2 adaylı CHP Osmangazi ilçe kongresi büyük ilgi gördü. CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı için Baran Güneş ve Cengiz Çelikten’in listelerin yarışacak.

Kongrede CHP Bursa İl Başkanı Av. Turgut Özkan, Bursa milletvekilleri Hasan Öztürk, Orhan Sarıbal, Prof. Dr. Kayıhan Pala, geçmiş dönem il başkanları İsmet Karaca, Erhan Sevimli, Gürhan Akdoğan, Şadi Özdemir, geçmiş dönem milletvekilleri Erkan Aydın ve Yüksel Özkan, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey de hazır bulundu.

Divan başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın yürüttüğü kongrenin açılışında konuşan CHP Osmangazi İlçe Başkanı Metin Yılmaz, ilçe başkanlığı görevini, 18 Aralık 2020 tarihinde devraldığını ve bugüne dek yaklaşık 3 yıl boyunca yürüttüğünü vurguladı. İlçe başkanlığına aday olmadığını ve bugün seçilecek heyete görevi devredeceğini hatırlatan Yılmaz sözlerini şöyle dedi:

“Aday değilim çünkü partimizde kan değişiminin gerekli olduğunu düşünüyorum. Özellikle gençlerimizin partiye heyecan katacağını düşünüyorum. Onları destekleyelim, teşvik edelim. Çünkü gençlerimiz bu ülkenin umududur. Gençlerimizin sorumluluğunun da büyük olduğunu bilerek, onları yürekten destekliyor, şimdiden başarılar diliyorum. Mustafa Kemal Atatürk ve ilkelerinden ilham alarak; başlangıç felsefemizi asla unutmaksızın, örgütlenmeyi sürdürmeliyiz.”

Yönetim kurulu faaliyet ve hesap raporları ibra edildikten sonra gündeme ilişkin konuşmalara geçildi.

Adaylar listelerini hazırlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ