Demokrat Zafer

garaj11 ile otomotiv sektörünün dijitalleşmesi hızlanıyor

Pandeminin de etkisiyle özellikle Amerika ve Avrupa’da online araç satış platformlarının e-ticaret penetrasyonları hızla artıyor. Türkiye’nin pazaryeri modeliyle çalışan ve uçtan uca online satış deneyimi sunan ilk ve tek online ikinci el araç alım ve satım platformu olan garaj11, her geçen gün artan satış adetleri ve büyüme trendinin hızlanarak devam edeceğini öngörüyor.

n11.com’un e-ticaretteki tecrübesi ve güvencesi ile Doğuş Holding’in otomotiv alanındaki bilgi birikiminin birleştirildiği garaj11, değişen tüketici satın alma davranışlarına verdiği cevap, öncülük ettiği benzersiz müşteri deneyimi sonucunda, online araç alım ve satımında güvenilir ve kolay alışverişin ilk adresi olmaya devam ediyor. n11.com İkinci El Araç Satış Direktörü Kenan Bilirgen, ‘Müşterilerimizden ve iş ortaklarımızdan aldığımız olumlu geribildirimler otomotiv sektöründeki dijital dönüşüme liderlik etmek için çıktığımız bu yolda bize cesaret vermektedir.’ dedi.

Kenan Bilirgen, ‘garaj11’de çok kısa sürede aylık 7 milyonun üzerinde tekil ziyaretçi sayısına ulaştık. Araç sahibi olmak, aracını değiştirmek veya aracını hemen satmak isteyenlerin yeni adresi garaj11’de müşterilerimizi sevindirecek kampanyalar da yapmaya devam ediyoruz. Ocak kampanyamız 26 Ocak’a kadar devam ederken, 50 özel aracı fırsat indirimleri ile müşterilerimizle buluşturuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde gerçekleştireceğimiz özel satış kampanyalarımız ve fırsatlarımızı kaçırmamak için garaj11’i sürekli takip etmenizi öneriyoruz.’ diye ekledi.

İkinci el araçlarda hareketlilik artıyor

2022 yılında sıfır ve ikinci araç satışları da değerlendiren n11.com İkinci El Araç Satış Direktörü Kenan Bilirgen, ‘Otomotiv sektöründe üretim yapan ana markalar global çip ve hammadde krizinin, 2022 yılının ilk 6 ayında devam edeceğini ve üretim adetlerini olumsuz olarak etkileyeceğini ifade ediyor. Bu durumda yılın ilk aylarında sıfır araç bulunurluğunun istenilen düzeyin altında kalacağını ön görebiliriz. İkinci el araç pazarında ise yaşanan araç bulunurluk kısıtları nedeniyle geçen yılın özellikle son çeyreğinden itibaren başlayan hareketlilik artarak devam edecektir.’ dedi.

Bilirgen 2022 yılında otomotiv sektörünün pazar büyüklüğünü etkileyecek ekonomik faktörleri ise şöyle sıraladı: ÖTV matrah düzenlemeleri, taşıt kredisi faiz oranları ve döviz kuruna bağlı fiyat istikrarı olarak ön plana çıkmaktadır.

garaj11

garaj11, aldığım araç sağlam mı, garantisi var mı, ekspertiz raporu güvenilir mi, ödeme yaparken sorun yaşar mıyım gibi soruların tümüne n11.com güvencesiyle cevap veriyor. 15 yaşından büyük ve 200 bin kilometreyi geçmiş, airbag işlemli, ağır hasar kayıtlı, sel veya su hasarı olan, çalıntı kayıtlı araçların listelenmediği garaj11’de, internetten cep telefonu alır gibi kolay ve güvenle araç almak mümkün oluyor. Ayrıca ücretsiz olarak sunulan lojistik hizmeti sayesinde, satın alınan araçlar müşterilerin kapısının önüne kadar kolayca teslim ediliyor.

n11.com hakkında

Türkiye’nin öncü açık pazar yeri konseptli alışveriş platformu n11.com, kusursuz müşteri deneyimini odağına alarak, 20 milyondan fazla ürün ile 270 binden fazla kayıtlı iş ortağını müşterileriyle buluşturmaktadır.

n11.com bir Doğuş Planet markasıdır”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ