Demokrat Zafer

KIRSAL TURİZMİN HIZLA YÜKSELEN YILDIZI ERİCEK ADRENALİN PARK

Bursa’nın turizm markası Ericek Adrenalin Park, kalabalık bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Kültür Tanıtma Birliği girişimleri gerçekleştirilen tesis tanıtımında konuklar, doğa ve adrenalinin iç içe geçtiği Ericek Adrenalin Park’a hayran kaldılar.

BURSALI SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ VE TURİZMCİLER ADRENALİN PARK’TA

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Kültür Tanıtma Birliği girişimleri ile kırsal turizmi kalkındıran projeleri tanıtma amacı ile gerçekleştirilen programlar kapsamında Gürsu Belediyesi Ericek Adrenalin Park’ta konuklarını ağırladı. Kırsal kalkınmanın sağlanması için turizm hamleleri içermesi ve yapılış biçimi tamamen özgün olması nedeniyle öne çıkan Ericek Adrenalin Park, farklı kesimlerden gelen geniş misafir ağına, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık tarafından bizzat tanıtıldı. Programa Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler ve Turizm Komisyonu Meclis Üyeleri,Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği’nin Gürsu Belediye Meclis Üyeleri,Bursa il Kültür ve Turizm Müdürlüğü,TÜRSAB Güney Marmara BTK ve bağlı turizm acenteleri GÜMTOB, Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği ve bağlı tesisler,BURO, Bursa Profesyonel Turist Rehberleri Odası ve bağlı turist rehberleri,SKAL Bursa Turizm Profesyonelleri DerneğiMÜSİAD Bursa Şubesi Turizm Komisyonu,Bursalı basın mensupları,BUSAD, Bursa Sağlık Turizmi Derneği ve üye kuruluşları,Bursalı sosyal medya fenomenleri katıldı.

Misafirlerin ağırlıkla adrenalin dolu sporlara ve rengarenk bungalov evlere ilgi gösterdiği etkinlikte birçok deneyim de keyif dolu ortamda beraber yaşandı. Muhteşem göl manzarası, dingin ortamı ve her çeşit ürünü sunan restoranı ile Ericek Adrenalin Park, ekonomik anlamda da Bursa’daki en uygun tesis olması ile misafirlerin dikkatini çekti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın yapımına bizzat katıldığı tesisi onunla gezen konuklar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ