Demokrat Zafer

Pro-Per 110 KW’lık Güneş Enerjisi Santrali Projesini Tamamladı

Enerji sektörünün bakım, onarım ve işletme hizmetleri alanında öncü firması Pro-Per Enerji son projesinde Tarsus Migros’un çatısına 110 KW’lık güneş enerji santrali (GES) kurulumunu tamamladı.

Enerji sektörünün bakım, onarım ve işletme hizmetleri alanında öncü firması Pro-Per Enerji son projesinde Tarsus Migros’un çatısına 110 KW’lık güneş enerji santrali (GES) kurulumunu tamamladı.

15 yıllık geçmişi ile enerji sektörünün en hızla yükselen markalarından olan Pro-Per Enerji Tarsus’da hayata geçirdiği yeni GES projesini anahtar teslim kurulumunu tamamladı. Tarsus Migros’un çatısına gerçekleştirilen kurulumda 200 adet 550W’luk güneş paneli kurulumu ile 110 kw’lık güce sahip güneş enerji santrali hayata geçti.

Geleceğin en önemli yenilebilir enerji sistemlerinden biri olan güneş enerjisi projeleri ile sürdürülebilirliğe katkı sağlayan Pro-Per Enerji, önümüzdeki dönemde hayata geçireceği farklı GES projeleriyle yenilebilir enerji çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

Pro-Per Enerji Hakkında:

Kurulduğu günden bu yana sıfır hata ve tam müşteri memnuniyeti ilkesi doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Pro-Per Enerji’nin ana faaliyet alanları; enerji santrallerinin işletme ve bakımı, demontaj, relokasyon ve geri dönüşüm, kurulum ve devreye alma, yedek parça ve ekipman satışı ile takım konteyneri kiralama hizmetleridir. Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine enerji sektöründe mühendislik hizmetleri sunan Pro-Per Enerji, bugüne kadar 30’dan fazla ülkede ‘İşimiz Enerji, Odağımız Mükemmellik’ sloganıyla dünya çapında başarılı projelere imza atmıştır.

Türkiye’de faaliyetlerine başlayıp kısa bir zamanda dünyanın en önemli projelerine imza atan Pro-Per Enerji, 2009 yılında Pro-Per Yenilebilir Enerji, 2013 yılında Pro-Per Perakende Elektrik, 2014 yılında Dinamo Elektrik, 2020 yılında Pro-Per Enerji-ABD, 2021 yılında Pro-Per Enerji-Özbekistan, 2021 yılında Dinamo Elektrik- Birleşik Arap Emirlikleri ve 2022 yılında ABD’li enerji şirketi Baseload ortaklığı ile kurduğu Global Energy Services Alliance (GESA) şirketi ile çalışmalarını tüm dünyada sürdürmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ