Demokrat Zafer

Kestel’de CHP’de Kongre Heyecanı!

Cumhuriyet Halk Partisi Kestel İlçe Başkanlığının olağan kongresi bugün saat: 18:00’de Kestel Belediyesi

Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. İki adayın yarışacağı kongrede, kimin kazanacağı her ne kadar merak konusu olsa dahi, Erdal Subay isminin kongreden zaferle çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

4 Yıldan beri ilçe başkanlığı görevinde bulunan Hatice Doğan’ın metal yorgunluğu içerisinde olduğuna hem fikir olan bazı partililer, “Sayın başkanımızın bugüne kadar yaptıklarına teşekkür ederiz. Ama, ne yazık ki, partimiz kendisinin başkanlığı dönemince başarıyı yakalayamadığı gibi partimizin oylarında bile düşüş gözlendi.

Genel Başkanımızın o yaşında, o kadar yoğun mesai harcamasına rağmen partimizin oylarında düşüş meydana geliyorsa, bizce en güzeli ilçe başkanlığını bırakmayı bilmeliydi. Ne yazık ki, koltuğa oturan, koltuktan bir daha kalmak istemiyor. Bizler CHP’liler olarak, değişimin tavandan değil, tabandan yapılmasından yanayız” dediler.

Bugün yapılacak olan kongrede, iki adayın yarışacak olması, kongreye ilgiyi de bir hayli artıyor. Kültür Merkezi salonunun kalabalıktan dolup taşması bekleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ