Demokrat Zafer

ABD vizesi almak isteyen öğrenciler ücretsiz seminerde buluştu

2023-2024 öğretim yılının yaklaşmasıyla birlikte eğitimine ABD’de devam etmek isteyen birçok öğrenci, vize almak için danışmanlık şirketlerinin yolunu tuttu. ABD merkezli göçmenlik danışmanlığı şirketi One Key Visa ise gerçekleştirdiği ücretsiz ABD Göçmenlik Seminerleri’yle vize almak isteyen öğrencilerin sorularını yanıtlarken, etkinlikte gerçekleştirdiği çekilişle bir kişiye I-20 belgesi verdi.
Amerika Birleşik Devletleri’ndeki (ABD) uluslararası öğrencilerin sayısının 2023 itibarıyla tekrar pandemi öncesi dönemdeki seviyeye ulaştığı bilinirken, ABD’de eğitim almak isteyen Türkiye’deki birçok öğrenci vize kriziyle mücadele ediyor. İş ve göçmenlik hizmetleri veren ABD merkezli göçmenlik danışmanlığı şirketi One Key Visa ise düzenlediği ücretsiz Amerika Birleşik Devletleri Göçmenlik Seminerleri’yle vize almak isteyen öğrencilerin sorularını yanıtladı. Etkinlikte ABD’nin önde gelen göçmenlik uzmanları ve avukatları gerçekçi bir göç perspektifi sunarken, seminerde gerçekleştirilen çekilişin sonunda bir kişi I-20 belgesi almaya hak kazandı.

One Key Visa Genel Müdürü Ashkan Kheirkhahvash konuya dair şu açıklamada bulundu: “Teknoloji, göçmenlik de dahil olmak üzere çeşitli konularda kaynak bulmayı her zamankinden daha kolay hale getirdi ve bilgiye erişimimizde devrime kapı araladı. Bununla birlikte günümüzde bilgi bolluğunun olması, özellikle göç gibi hayatımızı derinden etkileyen kritik kararlarda kullanılan kaynakların güvenilirliğine dair de endişeye yol açtı.”

Tüm katılımcılara bireysel danışmanlık hizmeti verildi 

Seminer sırasında, tüm katılımcılar One Key Visa’dan ücretsiz Kabul Hizmeti kazanma şansına sahip oldu. Her bir katılımcı kendi bireysel kriterlerine, gereksinimlerine ve isteklerine göre kişiselleştirilmiş birebir danışmanlık aldı. Ashkan Kheirkhahvash, “One Key Visa olarak, ABD öğrenci vizesiyle yurt dışında hayallerinin peşinden gitmek isteyen bireyleri eğitmek amacıyla bu ücretsiz seminerlere her zaman ev sahipliği yapmayı amaçlıyoruz. Doğru ve güvenilir bilgi vererek katılımcıların süreç hakkında kapsamlı bir bakış açısı kazanmalarını ve karşılaşabilecekleri zorluklarla başa çıkmak için daha hazırlıklı olmalarını sağlıyoruz. Aktardığımız bilgi birikimimizin insanları hedefleriyle uyumlu bilinçli kararlar alma konusunda güçlendireceğine inanıyoruz” dedi.

One Key Visa, bireylerin ABD’deki en uygun üniversiteleri bulmalarına, başvuru süreçlerine hazırlanmalarına ve öğrenci vizelerine başvurmalarına yardımcı oluyor. Böylece öğrencilerin uluslararası okullardan kabul sürecinde başarılı bir şekilde ilerlemelerine ve öğrenci vizelerine başvurmalarını sağlıyor. One Key Visa ayrıca, vize görüşmesi provaları yaparak müşterilerinin vize görüşmelerine de hazırlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ