Demokrat Zafer

Mehmet Ali Arslan, Cumhurbaşkanının Davetlisi Olarak Ankara Mitingine Katıldı

Yeni Yüzyıl Partisi’nin Onursal Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Cumhurbaşkanının özel daveti üzerine büyük bir coşku ile Ankara’da düzenlenen mitinge katıldı. Arslan, binlerce partili ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanırken, mitingde katılımcıların teveccühleriyle karşılandı.

Mehmet Ali Arslan, Türk siyasetinde önemli bir şahsiyet olarak tanınmaktadır ve parti liderliğini başarıyla yürütmektedir.
Miting sonrası basın açıklaması yapan sayın Arslan, Türkiye’nin Yeni yüzyılın da Yeni yüzyıl partisi olarak tüm dava Arkadaşlarımızla çıktığımız bu yolda bir kez daha kulaklarınızı çınlatacak Ecdadın mirasına hicranın vuslata inkılab edeceğinin müsebbibi olan Kurtuluş Koridorlarına bir kez daha selam olsun.
Bunun için diyoruz ki; Ey mazlum halklar bu yüzyıl sizlerin de Yüzyılı olacaktır. Kurtuluş Koridorunuza İpek yolu güzergahıza sahip çıkın. Doğu Yeni müjdelerle doğarken, Batı tüm zülumatıyla bir kez daha batıyor.

Cumhurbaşkanının davetlisi olarak mitinge katılan Mehmet Ali Arslan, halkın teveccühü ve sevgisiyle karşılanırken, partisinin de güçlü bir şekilde ilerlemesine öncülük etti. Arslan’ın liderliğindeki Yeni Yüzyıl Partisi, Türk siyasetinde önemli bir yere sahip olmaya devam etmektedir

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ