Demokrat Zafer

GÜRSU FIRINLARINDAN DENETİM

Gürsu Belediyesi Zabıta Ekipleri ilçe genelinde ekmek gramajı ve hijyen denetimi yaptı. Farklı işletmelerdeki ekmek gramajlarını karşılaştıran ekipler, gramaj yaptıkları işletmeler de hijyen denetimlerini de yaptı.

EKMEK GRAMAJLARI VE HİJYEN KOŞULLARI DENETLENDİ

Gürsu Belediyesi Zabıta Ekipleri , vatandaşlardan gelen her türlü talep ve şikayetleri anında değerlendiriyor ve onların sağlığı ile güvenliği için denetimlerini yoğun şekilde sürdürüyor. Zabıta ekipleri temizlikten gramaja, imalat araç ve gereçlerinden satış sunuma varıncaya kadar kapsamlı bir denetim yaptılar. Son günlerde yapılan ekmek gramaj ve fiyat değişikliğinin ardından gerçekleşen denetimde; üretim alanlarının hamur kazanları, tezgahları, hamur bezleri, depoları, hamurların saklanma koşullarına bakıldı. Bunun yanında ekmek gramaj ve fiyat tarifeleri de denetlendi.

Eş zamanlı hijyen denetimi de gerçekleştiren zabıta ekipleri herhangi olumsuz bir duruma rastlamadı. Hijyen konusunda uyarı ve hatırlatmalar da bulunan zabıta ekipleri belirli periyotlarla denetimlerine devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ