Demokrat Zafer

Yeşil Adam ve Mor Narpın ödüllerine yenisini ekledi!

2023 yılında düzenlenen ödül gecelerine bir yenisi daha eklendi. Sanatçıların ,Oyuncuların , Basın mensuplarının ve Iş İnsanlarının katılımları ile düzenlenen Altın Halka Ödülleri sahiplerini buldu. Gece de Son dönemde aldıkları ödüller ile dikkatleri üzerlerine çeken Mor Narpın ve Yeşil Adam ödüllerini gecenin sunucularının elinden aldı.

HABER SEDAT SARIKAYA

İzmir Buca’da Olimpiyat Yüzme Havuzları Konferans Salonunda gerçekleşen Altın Halka Ödüllerinde Yeşil Adam , Mor Narpın “Yılın En Başarılı Çıkış Yapan Müzik İkilisi ” Ödülünü aldı. Gece de Mor Narpın giydiği kıyafeti ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Yeşil Adam ve Mor Narpın , CanKan gibi ünlü isimler ile gecede sohbet ettiler.


Yeşil Adam ve Mor Narpın gecede kendileri ile resim çekilmek isteyenleri kırmadı. Geceye katılan İş İnsanı Erdoğan Bey Mor Narpın’a kızı Elif’in Yeşil Adam ve Mor Narpın’ın büyük hayranı olduğunu ” Yağmur Yağmur ” şarkılarını dinlediğini geceye katılacaklarını önceden bilme imkanını olsaymış kızını da getireceğini Mor Narpın’a ve Yeşil Adam’a söyledi. Gece ünlülerin, İş insanlarının ve oyuncuların konuşmalarını yapıp ödüllerini alması ve dans gösterileri ile sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ