Demokrat Zafer

DOĞRU İNSANLAR ANKARA’DA BULUŞTU

Ankara merkezli oluşturulan, ‘Doğru İnsanlar Zinciri’ üyeleri ilk kez bir araya geldi. Ankara’da hizmet veren Yuba Cafe Restorantta bir araya gelen ‘Doğru İnsan Zinciri’ üyeleri, gelecek ile ilgili bir dizi fikir alış verişinde bulundular. Grubun kurucularından iş kadını Sabiha Ulaş Karaosman, hedeflerinin Türkiye genelindeki farklı meslek gruplarında hizmet veren insanları halkaya dâhil etmek olduğunu söyledi.

HABER SEDAT SARIKAYA


“KISA SÜREDE BÜYÜK BİR AİLE OLDUK”
Kısa bir süre önce oluşum içine girdiklerini ve aile olduklarını belirten Karaosman; “Ankara merkezli ve ülkemizin farklı şehirlerinden doğru insanlarla sosyal projeler yapmak için örgütlendik. Bu örgütlenmeyi değerli büyüğümüz Recai Canoruç ve etrafımızdaki güçlü insanlarla yapmaya başladık. Tamamen iyilik ve insan odaklıyız. Üyelerimizin siyasi görüşleri, dilleri, dinleri ve ırkları bizim için hiç önemli değil. Hiçbir siyasi partinin de arka bahçesi değiliz. İnsanlara dokunabilen, iyilikte yarışan ve tamamen gönüllü faaliyetlerimizde yer edinmek isteyen doğru insanlarla yürümeye çalışıyoruz. Şu ana kadar grubumuza 71 kişi katılım sağladı. İleriki süreçlerde Doğru İnsanlar Zincirinin halkalarını çoğaltmayı planlıyoruz. Sosyal medya ve özel gruplarımızda birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Üyelerimiz güvendiği ve inandığı doğru insanları gruba kefili olarak dâhil edebiliyor. İlk tanışmamızda pasta keserek hayırlı olmasını diledik. Ankara başta olmak üzere, Türkiye genelinde güzel projelere imza atacağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.

Karaosman, kendilerini yalnız bırakmayarak davete katılım sağlayan grup üyelerine ve mazereti olduğu için katılım sağlayamayan herkese teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ