Demokrat Zafer

Bursalıları taşıyan otobüs kaza yaptı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs, Çanakkale’de kaza yaptı. Korkunç kazada bir kişi hayatını kaybetti. Kazayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş duyurdu.

Çanakkale gezisi için Bursalıları taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs karşı şeritte seyrederken hatalı sollama yapan bir aracın neden olduğu korkunç bir kazaya karıştı. Bariyerlere ok gibi saplanan otobüste bir yolcu hayatını kaybetti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kazayı duyururken yaralı vatandaşların Gelibolu Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olduğunu belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın paylaşımı şu şekilde:

“Hemşehrilerimizi Çanakkale gezi turuna götüren otobüsümüzün dönüş yolunda, karşı şeritten gelen aracın hatalı sollama yapması sonucu gerçekleşen kazada maalesef Adem kardeşimizi kaybettik. Kazada hafif yaralanan hemşehrilerimiz ivedilikle hastaneye kaldırılmış ve ilk müdahaleleri yapılmıştır. Ekiplerimiz Gelibolu Devlet Hastanesi’nde hemşehrilerimizin ihtiyaçları için yanlarında bulunarak süreci yakından takip etmektedir. Kazada hayatını kaybeden Adem Koçak kardeşime Allah’tan rahmet, yaralanan hemşehrilerimize acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ