Demokrat Zafer

Kitabınız, tatilde de “bir tıkla” elinizin altında

Tek şarjla haftalarca çalışan, parlama yapmayan 6 inçlik dokunmatik ekran ile güneş altında bile okumaya imkan sunan, 8GB’lık depolama alanı ile 6 bin kadar e-kitabı yanınızda taşıyabileceğiniz Kobo Nia E-kitap Okuyucu uygun fiyatıyla bu yaz en yakın arkadaşınız olmaya aday. Türkiye’nin en büyük kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R; Kobo’nun her an her yerde kitap okuma imkanı sunan modeli Kobo Nia’yı, sadece belirli bir süre için 2.999 TL’ye e-kitap tutkunlarıyla buluşturuyor.

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, yaz aylarında herkes kitap okusun ve tüm öğrenciler tatili verimli geçirsin diye fırsatlarla dolu kampanyalarına tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle e-kitap tutkunlarını mutlu edecek kampanya kapsamında; Kobo’nun en çok tercih edilen e-kitap okuyucularından Kobo Nia, 21-30 Temmuz tarihleri arasında, D&R Kart ile yapılan alışverişlerde 3.999 TL yerine 2.999 TL’lik özel fiyatıyla kitapseverleri bekliyor. Üstelik D&R mağazalarında Zubizu üyelerine özel ekstra 250 TL indirim fırsatı sunuluyor.

8 GB’lık geniş depolama alanıyla 6 bin adede kadar e-kitabı yanınızda taşıma imkanı sunan Kobo Nia’nın uzun pil ömrü sayesinde de tek bir şarjla ile istediğiniz kadar e-kitabı haftalarca okuyabilirsiniz. Kobo Nia, mavi ışık azaltma sağlayan ComfortLight PRO teknolojisiyle ekran kaynaklı göz yorgunluğunu azaltırken koyu mod özelliğiyle gece geç saatlere kadar rahatça kitap okuma imkanı sunuyor. Parlama yapmayan 6 inç 212 PPI E Ink Carta dokunmatik ekranı sayesinde favori e-kitabınızı okurken güneşin keyfini de çıkartabilirsiniz.

Yenilikçi özellikleri ve çevre dostu tasarımıyla dikkat çeken Kobo ürünleri, ana distribütörü olan D&R mağazalarında ve www.dr.com.tr’ de indirimli fiyatlarıyla e-kitap tutkunlarını bekliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ