Demokrat Zafer

Siber güvenlik sektöründe önemli atama

Siber güvenlik sektöründe küresel öncülerden biri olarak konumlanan ve DNS güvenliği alanında kurumsal çözümler sunan DNSSense’te üst düzey bir atama gerçekleştirildi. BT ve telekomünikasyon sektörlerinde 26 yıllık deneyime sahip olan Özay Uyanık, DNSSense Global Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. 
Yapay zeka destekli DNS güvenliği çözümleri geliştiren siber güvenlik şirketi DNSSense’ten önemli bir atama haberi geldi. BT ve telekomünikasyon sektörlerinde 26 yıllık deneyime sahip olan Özay Uyanık, Temmuz 2023 itibarıyla DNSSense’in Global Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

“DNSSense’i küresel liderliğini sağlamlaştıracağız” 

Yeni görevine ilişkin değerlendirmelerde bulunan DNSSense Global Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özay Uyanık, “DNSSense, hızlı büyüyen, çok kültürlü, özellikle yapay zekayı sözde değil tüm teknolojilerinin merkezinde aktif ve efektik olarak kullanan, ortaya koyduğu benzersiz iddiaları ispata dönüştüren bir şirket. DNS güvenliği alanının küresel öncüsü DNSSense’in, teknik bilgi birikimini müşteri beklentilerini aşan yenilikçi ürünler yaratma tutkusuyla birleştiren ekibiyle, kurumların siber güvenlik olgunluklarını artırmak ve değişen tehdit ortamına karşı büyük organizasyonlara ek siber güvenlik katmanı sunan yapay zeka temelli siber güvenlik ürünleri geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Özay Uyanık kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra kariyerine Netaş’ın Bilgi İşlem bölümünde başlayan Özay Uyanık, 1997-2011 yılları arasında Cisco Türkiye’de Sistem Mühendisliği Ülke Müdürü olarak görev yaptı. Cisco Türkiye’den sonra çalışma hayatına Huawei’de Çözüm Direktörü olarak devam eden Uyanık, Exclusive Networks’te Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı rolünü üstlendi. Temmuz 2023 itibarıyla Global Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak DNSSense takımına katılan Uyanık, iyi derecede İngilizce bilgisi ve sektörel yetkinliğiyle, yeni görevinde DNSSense’in globaldeki tüm satış ve kanal operasyonlarından sorumlu olacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ