Demokrat Zafer

BENİ BEN YAPAM ŞARKILARDAKİ YORUMUM

Voce müzik etiketiyle ve Selçuk Sal Küçük,  Jesi Albayrak yapımcılığında müzikseverlerle buluşan Ferhat Özçelik, kaldığı yerden yoluna devam ediyor. Ferhat Özçelik ilk albümünü 2017’de çıkardıktan sonra gördüğü ilgi sonrası 2021 yılında müzik dünyasına sunduğu “NİYE ÇATTIN KAŞLARINI” isimli şarkının 70 milyon izlenme almasıyla haklı bir şöhrete de kavuştu.

Voce müzik çatısı altında çıkardığı “SANA GELMEK İSTİYORUM” isimli teklisiyle sevenleriyle yeniden buluşan Ferhat Özçelik bir önceki başarısını geçmek istiyor. Söz ve müziği Ali Baba Özbay imzası taşıyan ve aranjörlüğünü Ozan Arapoğlunun yaptığı “SANA GELMEK İSTİYORUM” isimli esere İbrahim Bülbül yönetmenliğinde Ferhat Özçelik performansı ile birde klip çekildi. Müzik dinleyicisinin farklı yorumu nedeniyle farklı bir yere koyduğu Ferhat Özçelik “Beni ben yapan en büyük özelliğim eserlere kattığım yorumdur.

Müzik eseri seslendiren kişinin kendine has bir tarzı olması her zaman avantajdir” dedi. Son çıkardığı eserin arabesk formlarda olmasına rağmen sahnede müzik çeşitliliğini her sanatçı gibi yaşadığını ve her tarz eserler seslendirdiğini de dile getirdi. Yaptığı her işte daha iyiye koşmanın en büyük hedefi olduğunu vurgulayan Ferhat Özçelik, çıkan her işimin ardından bir sonraki çalışmamın elde edeceği başarıyı merak ediyorum ifadesinde bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ