Demokrat Zafer

Kapalıçarşı dergisi yaz partisinde pırlantalar havada uçtu

Kapalıçarşı Dergisi “2023 Summer Activity” partisi ünlü isimlerin katılımıyla renkli anlara sahne oldu…

Altın ve pırlanta sektörünün önemli temsilcileri Kapalıçarşı Dergisi’nin önceki akşam Windsor Hotel’de düzenlediği “2023 Summer Activity” partisinde bir araya geldi. Birbirinden ünlü isimlerin sahne aldığı gecede podyuma çıkan mankenler, milyonluk takılarla misafirleri büyüledi. Kapalıçarşı Dergisi imtiyaz sahibi Gökhan Yalçın ve Cihan Yalçın’ın ev sahipliğinde, İmmib Mücevher Tanıtım A.Ş’nin sponsorluğunda gerçekleşen geceye 500 yakın davetli katıldı.

Müzik ve eğlencenin hiç durmadığı gecede Ferman Toprak, Nilay Dorsa, Eylül Metin, Rabia Tunçbilek, Tansu, Naz, Yazra, Semiramis Talita, Bülent Yetiş Kocatepe, Kenan Uçkan ve model şarkıcı Su gibi isimler sahne aldı.

Eşi Hilal Toprak ile geceye katılan Ferman Toprak, “Saldır Moruk” ve “Hayatı Tesbih Yapmışım” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Eşinin moda ile ilgilendiğini belirten Ferman Toprak, “Türkiye’de benim kadar düğünlerde sahneye çıkan yoktur. Kendisine diyorum gelinlik dik toptan işleri alalım. Sen gelinlik ben sahne” diyerek herkesi güldürdü. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ferman Toprak, “Deprem oldu zor günler geçirdik. Yeni projelere ara verdik. Yavaş yavaş yine başlayacağız. 2-3 cover şarkımız var” diye konuştu.

Gece de 5ayrı defile yapıldı Alfa Gold, Regis Pırlanta, En Jewellery, Rumeli Altın, Nesah Gold altın ve pırlanta ürünlerini modacı burcu Aynur ve Söz Couture firması elbiseleri ile sergiledi.

Defilede yer alan 15 manken, altın, pırlanta ve değerli taşlardan oluşan takılarla dikkat çekti. 5 ayrı defilenin gerçekleştiği gecede, bu kez mankenler değil milyonluk takılar büyüledi. Kapalıçarşı Dergisi imtiyaz sahibi Gökhan Yalçın, geceye katılan konuklara sürpriz yaparak eline aldığı iki adet pırlanta yüzüğü havuza attı. Yüzükleri bulmak için havuza atlayan erkeklerin görüntüleri eğlenceli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Gecenin diğer bir büyük sürprizi ise sahnede Gökhan Yalçın’ın oğlu Gökay Haluk’un kız arkadaşına evlenme teklifi yapması idi.

Kapalıçarşı dergisi partisine 5 farklı ülkeden 400 misafir katılım sağladı. Yaz etkinlikleri içinde unutulmayacak anlar yaşandı ve muhteşem gece katılımcılardan tam not aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ