Demokrat Zafer

BNP Paribas Cardif’in “Uzatılmış Garanti”si, araçların garanti süresini 2 yıla kadar uzatıyor

Sıfır kilometre ve 2. el araçlarda garanti süresini uzatan BNP Paribas Cardif’in “Uzatılmış Garanti” çözümü, araç sahiplerine finansal kaygılardan uzak rahat bir sürüş keyfi sunuyor. BNP Paribas Cardif’in “Uzatılmış Garanti” çözümü ne işe yarıyor? Bu çözümden kimler, nasıl faydalanabiliyor? İşte yanıtları…

BNP Paribas Cardif’in “Uzatılmış Garanti” çözümü hem sıfır kilometre hem de 2. el araçlarda garanti süresini uzatıyor. Peki BNP Paribas Cardif’in “Uzatılmış Garanti” çözümü ne işe yarıyor? Bu çözümden kimler, nasıl faydalanabiliyor? İşte yanıtları…

BNP Paribas Cardif’in anlaşmalı olduğu iş ortaklarından sıfır kilometre veya ikinci el araç satın alanlar “Uzatılmış Garanti” çözümünden faydalanabiliyor. Avantajlarıyla öne çıkan “Uzatılmış Garanti” çözümü hakkında bilgiler veren BNP Paribas Cardif Türkiye İş Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kırçal, “Bu çözümümüz, aracının garanti süresini, üretici garantisine ek olarak 1 veya 2 sene daha uzatmak isteyen tüm araç sahiplerine hitap ediyor. Üretici garantisi bittikten sonra devreye giren Uzatılmış Garanti, garanti altındaki onarımları teminat altına alarak araçları koruyor. Böylelikle, bütçelerini koruma altına almak isteyen araç sahipleri, teminat dahilindeki onarımlarını uzatılmış garanti kapsamında yaptırabiliyor” dedi.

Arıza Durumunda Ne Yapmalısınız?

Poliçe sahipleri, araçlarında oluşabilecek teminatlar kapsamındaki bir arıza durumunda BNP Paribas Cardif’in Müşteri İletişim Merkezi’ne ulaşarak “Uzatılmış Garanti”den faydalanıyor. Sıfır kilometre ve ikinci el araçlarda tazminat talepleri için 444 98 76 telefon numarası aracılığıyla hizmet sunuluyor.

BNP Paribas Cardif Türkiye Hakkında

BNP Paribas’nın sigorta birimi olan BNP Paribas Cardif, 2008 yılından bu yana Türk sigortacılık sektöründe, bireysel kredi koruma ve hayat sigortacılığı alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir. 2010 yılı itibarıyla müşterilerine bireysel emeklilik ürünlerini de sunabilir hale gelen BNP Paribas Cardif Türkiye, bireysel emeklilik, hayat sigortacılığı ve elementer sigorta branşlarına ait üç lisansı olan bir şirkettir. BNP Paribas Cardif Türkiye, geniş ürün portföyü ve uluslararası vizyonu ile kısa sürede pazarda kapsamlı hizmet veren bir sigorta platformu haline gelmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ