Demokrat Zafer

FLOKSER İLERİ KİMYA TEKNOLOJİLERİ IDEF FUARI’NDA SAVUNMA SANAYİ ÇÖZÜMLERİNİ TANITACAK

45 yıllık tecrübeye sahip Flokser Kimya’nın gücünü arkasına alan ve savunma sanayi için ileri kimya ürünleri üreten Flokser İleri Kimya Teknolojileri, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda ileri teknoloji ürünlerini sergileyecek.

2021 yılında kurulan ve sektörünün öncüsü Flokser Kimya’nın gücünü de arkasına alan Flokser İleri Kimya Teknolojileri, 25-28 Temmuz tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 16’ncısı düzenlenecek IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Dünyanın en büyük 4 savunma sanayii fuarından biri olan ve en yeni ürün ve teknolojilerin sergilendiği IDEF Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda Flokser İleri Kimya Teknolojileri, BEKA kabiliyetinden ödün vermeden daha düşük maliyet ve daha az ağırlık için geliştirilen aynı zamanda NATO Stanag 4569 standartlarına uygun balistik çözümlerini tanıtacak.

Flokser İleri Kimya Teknolojileri’nin alanında uzman Ar-Ge ekibi, multi-disipliner çalışma kabiliyeti ve proses bilgisi ile endüstriyel alanda farklı ihtiyaçlar için polimer ve reçine sistemleri geliştirebiliyor. Bunun yanı sıra talep edilen savunma derecelerine göre kompozit koruma sistemleri, bina ve araç koruma alanlarında çözüm sunma kabiliyetlerine sahip. Var olan yapıların üzerine sprey olarak uygulanabilen ve bu yapıları patlamaya karşı daha dayanıklı hale getiren özel polimerler geliştiren Flokser İleri Kimya Teknolojileri, bu özel polimerleri kullanarak aynı zamanda seramik ve kompozitler gibi çeşitli koruma bileşenlerini bir araya getirerek oluşturduğu hafif ve dayanıklı kompozit sistemleriyle askeri araçların balistik koruma seviyelerini artırabiliyor.

Flokser İleri Kimya Teknolojileri, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda 4. salonda C-442 numaralı stantta ziyaretçileri ile bir araya gelecek.

Flokser Kimya Hakkında

Flokser Kimya inşaat, terlik ve taban, mobilya, otomotiv, yapıştırıcı, beyaz eşya, izolasyon sektörlerinde poliüretan, poliüre, polyester ürünleri ile çözümler sağlayan, Türkiye’nin önde gelen poliüretan sistem evidir. Bakanlık onaylı AR-GE Merkeziyle araştırma ve geliştirme çalışmalarına her sene yatırım yapmaya devam eden Flokser Kimya, ürün kalitesi, yüksek üretim kapasitesi ve yenilikçi yaklaşımı ile faaliyet gösterdiği alanlarda fark yaratmaktadır. Bugün, dünya çapında kabul gören üretim standartlarına ve uzun yıllara dayanan tecrübesi ile Flokser, gerekli tüm kalite belgelerini bünyesinde bulundurarak hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarında çalışmalarına devam etmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ