Demokrat Zafer

Hit and Boom Kapalı Beta Testi Türkiye’deki Oyunculara Açılıyor!

Heyecanla beklenen an geldi! Funverse Games tarafından geliştirilen yerli MOBA oyunu Hit and Boom, sadece Türkiye’deki oyuncular için Kapalı Beta sürecine başlıyor!

Oyuncular tarafından uzun süredir sabırsızlıkla beklenen, MOBA ile Battle royale türlerini birleştiren “Hit and Boom”un Kapalı Beta süreci 14 Temmuz 2023 tarihinde (TSİ) 20:00’da başlayacak ve hafta sonu boyunca devam edecek. Takip eden hafta sonlarında da oyuncular betayı oynamaya devam edebilecekler.

İstanbul merkezli Funverse Games, Türkiye’deki aktif MOBA ve Espor kitlesi sayesinde Hit and Boom oyununu yerel oyuncuların değerli geri bildirimleri ile geliştirmeyi hedefliyor. Bu nedenle, sınırlı beta süreci şimdilik sadece Türkiye’deki kullanıcılara açık olacak. Oyuncuların fikirlerine büyük önem veren Funverse Games, oyunun açık olacağı hafta sonlarının arasında, oyunculardan gelen geri bildirimler doğrultusunda yamalar yayınlayacak. Bu sayede oyuncular, oyunun gelişimini haftalık olarak takip edebilecek.

MOBA ve Battle Royale Bir Arada!

Oyunda şu an için 6 farklı karakter ve bu karakterlere ait 18 seçilebilir silah bulunuyor. Her silah, karakterlere farklı yetenekler kazandırırken, oynanış tarzını da değiştiriyor. Kapalı Beta süresi boyunca, kendinize en uygun karakter-silah kombinasyonunda ustalaşabilecek ve takım arkadaşlarınız ile farklı takım kombinasyonları deneyebileceksiniz.

Hit and Boom, hızlı maç süresi ve oynanışı ile öne çıkarken, Battle Royale unsurlarını da bünyesine katarak, üç koridor sisteminin klasik oynanışına yeni mekanikler kazandırıyor. Oyunun geliştiricileri, klasik MOBA mantığından sıyrılmaları sayesinde, oyuna yeni seçenekler ve farklı oynanış özellikleri eklemek için büyük bir fırsata sahip olduklarını belirtiyorlar. Oyun ilk olarak PC platformunda yayınlanacak olmasına karşın, ilerleyen zamanlarda konsol için çapraz platform desteğinin de oyuna eklenmesi planlanıyor.

Funverse Games Executive Producer’ı Doğukan Yelseli “Oyunun potansiyeline çok inanıyoruz. Türk oyunculardan aldığımız geri bildirimler sayesinde oyunu daha da geliştirip, global pazara açılarak MOBA alanındaki dünya devlerinin karşısına çıkacağız.” şeklinde konuşurken;

Funverse Games CEO’su Tolga Öztürk ise “Oyunumuz Hit and Boom üzerinde uzun zamandır çalışıyoruz. Bu topraklardan tamamen yerli bir ürünle, global pazardaki rakiplerle PC ve konsol platformlarında rekabet edilebileceğini tüm sektöre göstermek istiyoruz. Elbette daha yolumuz uzun ama bu güzel bir başlangıç olacak.” sözleriyle oyunun uzun vadeli global hedeflerine vurgu yaptı.

Bu heyecana ortak olmak ve geliştirme sürecinin bir parçası haline gelmek için buradan Hit and Boom Kapalı Beta’sı için kayıt yaptırabilirsiniz.

Oyuncular, hazır olun! Hit and Boom, sizi bekliyor!

Funverse Games hakkında: Funverse Games, “önce oyuncular” parolası ile yine oyuncular tarafından kurulan bir oyun geliştirme şirketidir. Ekipleri, kalplerinde tutkulu bir oyun sever olan geliştiriciler, sanatçılar ve vizyonerlerden oluşmaktadır. Metaverse ve Web3 teknolojileri ile oyun dünyasını geleceğe taşıma konusunda kararlı olan Funverse Games, bu yolda emin adımlarla ilerlemektedir.

Daha fazla bilgi için web sitelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 www.hitandboom.com

 www.funversegames.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ