Demokrat Zafer

ARTIK BİRİNCİ ADAM OLACAĞIM!

Başakşehir’den ayrılan Selçuk Şahin, kariyer rotasını Tivibu Spor’da Çiğdem Günal’a anlattı.

Tivibu Spor’un başarılı spikeri Çiğdem Günal, Türk ve dünya futbolunun önemli isimlerini Tivibu ekranlarında ağırlamaya devam ediyor. Günal, uzun yıllar Fenerbahçe ve milli takım formaları giyen son olarak Başakşehir’de Teknik Direktör Emre Belözoğlu’nun yardımcılığı görevini üstlenen Selçuk Şahin’i programına konuk etti.

Başakşehir’den ayrılış süreci hakkında konuşun Selçuk Şahin, “Teknik direktörlük yapmak ve birinci adam olmak için bu işe başladım. Emre Hoca ile konuşup kendi yoluma devam etmek istediğimi belirttim.” dedi. Teknik direktör Emre Belözoğlu’nun gelecek de iz bırakan bir hoca olacağının da altını çizen genç çalıştırıcı, ‘‘Emre Belözoğlu’nun çok daha iyi yerlere geleceğine eminim. Futbolcuyken de agresif bir tarafı vardı. Bu konuyu biraz ayarladığı an dünya çapında teknik direktör olmaya aday” ifadelerini kullandı.

KARTAL BAŞARIR

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın yardımcılığına getirileceği ifadesi ile ilgili de konuşan Selçuk Şahin, ‘‘İsmail Hoca gelmeden önce görüştüğüm dostlarım oldu, bu konu gündeme geldi ama ben kariyerime teknik direktör olarak devam edeceğimi belirttim” dedi.

Kartal yönetimin de Fenerbahçe’nin bu sezon iyi işler çıkaracağına inandığını da ifade eden genç çalıştırıcı, sarı-lacivertli yönetime de bir mesaj vererek başarının çok transfer ile değil nokta atışı transferle geleceğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ