Demokrat Zafer

GELECEK BURSA; “Makamlarından Güç Alıp Ahkam Kesebilirsiniz! Bizim Kalbimiz Bursa İçin Atıyor!”

TBMM’de yeni gurup kurabilmenin alternatif yollarını arayan Saadet Partisi ve Gelecek Partisinin hareketliliği Bursa’ya da yansıdı. Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı yöneticileri Gelecek Partisi İl Yönetimini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Saadet Partisi İl Başkanı Ali Osman Karahan, İl Başkan Yardımcıları Hamza Gürsel, Salih Kocatepe, Hamza Banuşoğlu, Selman Gümüş, Taner Keleş ve Yıldırım İlçe Başkanı Abdullah Kocamaz ile birlikte Gelecek Partisi İl Başkanvekili Fuat Kadıoğlu’nu ziyaret etti.

SP İl Başkanı Ali Osman Karahan; “Yeni dönemde yeni argümanlar üretmek zorundayız. Gelecek Partisi üyelerine 14 ve 28 mayısta bizlerle birlikte gösterdikleri çaba için teşekkür ziyaretinde bulunmak adına geldik. Önümüzde mahalli seçimler var. 14 mayısta 21 yıllık iktidar kendi cephesinde Cumhur İttifakı bileşenleriyle bir zafer elde ettiğini düşünse de yüzde 35’lik oy oranıyla milletimizin kendine verdiği cevabı anlayabildiğini umuyoruz. Biz Saadet Partisi olarak Bursamızın her kazanımının savunucusu olamaya devam edeceğiz.” dedi.

GP İl Başkanvekili Fuat Kadıoğlu; “Siyasette her saat değerlidir. Gelecek ailesi olarak Bursa’nın yerel yönetimlerde geçen 4 yılı aşan son zaman diliminde bir kez daha nasıl sahipsiz bırakıldığına şahit olduk. 2019’da Büyükşehir’in kazanan adayının vaatleri ilk 3 ayda duman olup göğe karıştı. Şimdi ise prestijini kurtarmak için Tarihi Hanlar ve Kapalı Çarşı etrafını sözüm ona Bakanlık bütçesi ile yaptığını beyan etse de bize gelen bilgiler Bursalıları 100 yıllık borcun altına sokarak ceplerindeki kefen parasını dahi aldığı yönünde! Bursa’nın her çakıl taşına sahip çıkacağız.

Susuz kaldıkça yağmur yağsın diye dua ederken bir yandan da şehre su kanallarına dönmesin diye dua ediyoruz! Vatandaşımızın her derdinde yanlarında olmaya devam edeceğiz!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ