Demokrat Zafer

Hastanenin klimaları 6 aydır kepenk indirdi!

Bursa’nın İznik ilçesinde Devlet Hastanesi’nin klimalarının altı aydır çalışmadığı anlaşıldı. Klimaların çalışmadığı bilgisi ilçe halkı tarafından öğrenilince halkın öfkesine neden oldu. Mevsim sıcaklarının en üst seviyede yaşandığı günlerde klimaların çalışmaması..

Hastanenin klimaları 6 aydır çalışmıyor

 

Atlas International Group

Bursa’nın İznik ilçesinde Devlet Hastanesi’nin klimalarının altı aydır çalışmadığı anlaşıldı. Klimaların çalışmadığı bilgisi ilçe halkı tarafından öğrenilince halkın öfkesine neden oldu.

Mevsim sıcaklarının en üst seviyede yaşandığı günlerde klimaların çalışmaması hastanede zor anların yaşanmasına neden oluyor. Özellikle solunum yolu rahatsızlığı olan hastaların olumsuz etkilendiği hastanenin klimalarının uzun bir süredir arızalı olduğu iddia ediliyor.

Çalışanların ve yatan hastaların, mevsim sıcaklarının yüksek seviyede seyretmesinden dolayı İznik Devlet Hastanesi’nde zor anlar yaşadığı iddia ediliyor.

Günü birlik muayene için giden hasta ve hasta yakınlarından elde edilen bilgiye göre yaklaşık altı aydır İznik Devlet Hastanesi klimalarında bir sorun var. İlçe sakinleri en kısa zamanda yetkililerin harekete geçmelerini talep ettiler. Klima uzmanlarına sorduğumuzda ise klimaların tam teşekküllü çalışması için en az iki ay zamana ihtiyaç olduğunu ifade ettiler.

İznik ilçe sakinleri il sağlık müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı’nın ivedilikle harekete geçmesini istediler.

İznik’te, İlçe, il ve bakanlık yetkililerinden adım atılması bekleniyor.

HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ