Demokrat Zafer

Wolf dış mekan gazlı ızgaraları kusursuz yemek deneyimi sunuyor

Yazın gelmesi ile açık havada geçirilen zamanlar artıyor, dışarıda yenilen yemeklerin tadı da verdiği mutluluk da bir başka oluyor. Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakende satışını gerçekleştiren multi brand mağaza zinciri Enplus, satışa sunduğu Wolf markalı barbeküleriyle ızgara keyfini ikiye katlıyor.

Havalar güzelleşmeye, güneş sıcacık yüzünü göstermeye başlıyor. Yazın gelmesiyle pencereler açılıyor, balkon, bahçe ve teraslar en güzel hallerine bürünüyor. Mis gibi çiçeklerin kokusu, yemyeşil çimenlerin yumuşacık dokusu dışarıda geçirilen zamanı çok daha güzelleştiriyor. Premium mutfak gereçlerini, birbirinden kaliteli küçük ev aletlerini ve aksesuarları kullanıcılarıyla buluşturan Enplus, satışa sunduğu Wolf markalı barbeküleriyle güzel havalarda yapılacak ızgara keyfini pratik hale getiriyor.

Açık havada olağanüstü pişirme performansı

Lüks soğutma konusunda uzmanlaşmış üçüncü nesil bir aile şirketi olan Sub Zero’ bünyesinde yer alan Wolf markasının ızgaraları, Sub Zero ile aynı kalitede tasarlanmış, üretilmiş ve desteklenmiş olarak kullanıcıların sofralarını taçlandırıyor. Wolf ızgaraları, düzenli kullanımla 20 yıllık bir kullanım ömrü de sunuyor.

Enplus’tan ızgara keyfini ikiye katlayan Wolf markalı premium barbeküler

Tasarımın ikonu ve performansın mükemmel örneği Wolf, eşsiz işçiliği ve teknolojisi ile hayallerinizdeki işlevsel, esnek ve güzel mutfağı yaratmanıza yardımcı oluyor. Profesyonel performansıyla yemek hazırlarken en yüksek verimi almanızı sağlıyor.

Wolf Barbekü ızgaraları, kaliteli yapısı ve açık havadaki olağanüstü pişirme performansı ile uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Halojen Işıklandırmaları sayesinde gece pişirme etkinlikleri için vazgeçilemez bir tasarım sunuyor. Ürün, çift cidarlı paslanmaz çelikten yontulmuş, hassas şekilde kaynaklanma özelliği sayesinde paslanmıyor veya su tutmuyor. Dört gazlı ızgara modelinin her biri tercihe göre doğal gaz veya LP seçeneği ile geliyor ve dış mekan alanınıza kolayca monte ediliyor.

Gıpta ile bakılan restoran tarzı ızgara izleri sunuyor

Wolf dış mekan gazlı ızgaraları, kusursuz ızgara yapmanın anahtarı olan ideal sıcaklık aralığını ve eşit ısı dağılımını elde etmek için doğrudan ve radyan olmak üzere iki tür ısı kullanıyor. Gaz brülörlerinden gelen doğrudan ısı, yüksek, kavurucu sıcaklıklar (54” modelde toplam 130.000 BTU aracılığıyla) ve hızlı ön ısıtma sağlarken, radyan ısı kaynakları sıcaklıkları eşit olarak dağıtıyor. 3/8” kalınlığındaki paslanmaz çelik ızgaralar, daha eşit ızgara ve gıpta ile bakılan restoran tarzı ızgara izleri için daha fazla ısıyı tutuyor ve yayıyor. Sadece ızgaraları değil, et çevirme motoru sayesinde benzersiz bir pişirme tekniği sunuyor. Bu ızgaralar paslanmıyor veya çatlama yapmıyor. İçerisindeki gizli yaylar yardımıyla, ağırlığın yüzde 50’sini ortadan kaldırıyor ve hafif bir dokunuş ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Sap tasarımı, elleri sıcak ızgara yüzeylerinden uzak tutan yapısı ile konfor, sağlık ve lezzet odağından ödün vermek istemeyenlerin vazgeçilmezi olacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ