Demokrat Zafer

Modanın kalbi Mahfelle.com’da atacak

Yenilikçi, fark yaratan, tasarımcıları ve markaları bir araya getiren tasarım arenası Mahfelle.com, modern ve elegan tarzıyla fark yaratmak isteyenlere hitap ediyor. Birbirinden farklı markalar ve Türk tasarımcılarıın tek çatı altında birleştiren Mahfelle.com, stilini konuşturmak isteyenler için geniş bir spektruma sahip.
Hem yaratıcı fikirlerle tanıştıran, özgün tasarımları keşfetmemizi sağlayan hem de güvenilir bir alışveriş deneyimi sunan Mahfelle.com, 2020 yılının sonundan beri aktif olarak hizmet vermeye başlayan bir stil arenası. Kurucu ekibinin tasarım olan her ürünün ruhu olduğuna inanması ve tasarım tutkunu olmaları aslında Mahfelle’nin konsept temasını belirleyen unsur olmuş. Yenilikçi ve fark yaratan tasarımları ararken üreticiler için de alternatif bir satış kanalı yaratmak isteyen ekip, Mahfelle’yi bir sergi konseptiyle tasarlamış. Alışveriş platformumuz, sade ve yalın arayüzü ile de ziyaretçilere kolay kullanılabilir ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.
Yenilikçi ve farklı fikirleri olan tasarımcılarla çalışmayı tercih eden Mahfelle.com ekibi, moda ve aksesuar konusunda özgün bir stili olan ve bilinen tanınan markaları bir araya getiriyor. Alışveriş platformunda farklı ve zamansız giyim ürünleri, özel tasarım çantalar ve aksesuarlar dışında dekoratif ürünler ve mobilyalar da bulabiliyorsunuz. Organik ve sağlıklı kişisel bakım ürünlerinden çocuk odaları ve evcil hayvanlar için de eğlenceli materyallerin hepsi Mahfelle.com’da.
Son yıllarda dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de insanların tüm ihtiyaçlarını dijital platformlardan karşılayabiliyor olmalarıyla e-ticarete olan talebi artınca, daha çok ilgi görmeye başlayan Mahfelle.com’un yakın gelecekteki hedefi tasarımcıları yurtdışı ile buluşturmak.
Mahfelle dünyasına katılmak ve sergiye göz atmak isterseniz www.mahfelle.com’u ziyaret edebilirsiniz.
Bize sayfalarınızda daha geniş yer vermek isterseniz daha fazla fotoğraf ve içerik sağlayabiliriz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ