Demokrat Zafer

THE BODY SHOP’UN EZBER BOZAN MAKYAJ ÜRÜNLERİ

Kurulduğu günden bu yana daha adil ve daha güzel bir dünya için çalışan ve birbirinden eşsiz, çeşitli ve vegan ürünler sunan ikonik, aktivist güzellik markası The Body Shop’un çok amaçlı ve %100 geri dönüştürülebilir ambalaja sahip makyaj ürünleri yaz makyajlarının vazgeçilmezi bir parçası olacak.

Sheer Touch Dudak ve Yanak Renklendirici

Sheer Touch Dudak ve Yanak Renklendirici, ruj ve allık görevini üstlenerek güzellik rutininizi sadeleştirmek için ideal bir ürün olurken 12 saat nemlendirme etkisi, tüm gün kalıcılık ve yapışkan olmayan hafif kremsi dokusu ile makyaj rutininizin favorisi olmaya aday.

Meksika’dan gelen Yerel Adil Ticaret ürünü aloe vera nın yatıştırıcı ve nemlendirici içeriğine sahip Sheer Touch Dudak ve Yanak Renklendirici tüm cilt tonlarını tamamlayan 5 “pop renk” tonuyla kusursuz bir şekilde cildinizle bütünleşerek teninize uyum sağlayacak.

Geri dönüştürülebilir şık buzlu bir cam şişeye sahip Sheer Touch’ı özel aplikatörü ile dudaklarınız ve yanaklarınızda doğal renk geçişini ve yoğunluğunu rahatlıkla uygulayarak doğal görünümlü büyüleyici bir makyaja kavuşacaksınız.

Freestyle Colour Pigments

Klasikleşmiş eski makyaj rutininizden sıkıldınız mı? Kuralları bir kenara bırakın ve yeni Freestyle Colour Pigments ile tanışın..

Freestyle Colour Pigments 10 farklı renk seçeneğiyle dudaklara, yanaklara ve gözlere mat ve ışıltılı muhteşem tonlar oluşturmanıza imkan veren çok amaçlı bir makyaj kahramanı. Bu büyüleyici etkiye sahip makyaj kahramanı sayesinde makyajınızda yaratıcı ve eğlenceli sonsuz görünümler yaratma gücüne sahip olacaksınız.

3’ü 1 arada olma özelliğine sahip Freestyle Colour Pigments tüm cilt tonları için uygun olup, Samoa’dan gelen Yerel Adil Ticaret ürünü organik saf Hindistan cevizi yağı ile zenginleştirilmiş ve %90 doğal kökenli bileşenlerle güçlendirilmiş formülü sayesinde doğal görünümlü renk tonunu ve yoğunluğunu rahatlıkla uygulayarak cildiniz ve dudaklarınızın nemlenmesini sağlayacaksınız.

Pep Talk Ruj

6 saat süren renk kalıcılığına sahip yarı mat ve kremsi dokuya sahip Pep Talk’un tüm cilt tonlarını yumuşatmak için tasarlanmış etkileyici 20 farklı rengi yaz makyajlarınızın favori eşlikçisi olacak. Pep Talk’un içeriğinde bulunan shea yağı sayesinde 12 saat boyunca dudaklarınızın nemli görünmesini ve hissetmesini sağlayacaksınız.

Pep Talk ten renginden, pembe ve kırmızı tonlarına kadar geniş ve güçlü renklerden oluşan ışıltılı serisiyle suya dayanıklı ve leke bırakmıyor.

Nemlendirme ve etkileyici renk kazanımı sağlayan Pep Talk Ruj yeniden doldurulabilen, geri dönüştürülebilir bir alüminyum kap içinde satışa sunularak sürdürülebilirliği destekliyor.

Freestyle Colour Crayons

Gözler, dudaklar ve yanaklar için geliştirilmiş bu çok işlevli makyaj kahramanı, çok göze çarpmayan nude tonlardan canlı kırmızılara kadar birbirinden farklı mat, ışıltılı 10 farklı renk tonuna sahip olup aynı zamanda hafif, kremsi ve kadifemsi bir dokuya sahip.

Freestyle Colour Crayons Shea Yağı ile zenginleştirilmiş ve %89 oranında doğal kökenli bileşenlerle üretilen formülü sayesinde cildiniz ve dudaklarınızın ilk uygulamadan itibaren pürüzsüz ve nemli bir hissiyata kavuşmasını sağlayacak.

Çoklu uygulama özelliğine sahip Freestyle Crayons ‘un uzun süren kalıcılık etkisi ve katmanlı yoğunluğu sayesinde gözleriniz, dudaklarınız ve yanaklarınıza eğlenceli ve göz alıcı çok çeşitli görünümler kazandırabilirsiniz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ