Demokrat Zafer

BAK AK PARTİ İLÇE BAŞKANI

“İyi ve yapıcı muhalefet anlayışıyla iktidar sahiplerini çalışmaya zorlamak, hata yapmalarını engellemek, ilçemizi düşürdükleri çaresizlikten bir nebze düzlüğe çıkarmak adına zaman zaman uyarılarda bulunuyor bizlere vermiş olduğunuz muhalefet etme görevini yerine getiriyoruz.” İYİ Parti Orhangazi ilçe Başkanı İsmail Kaya yaşanan gelişmeyi bu sözlerle duyurdu.

Kaya; “Ancak üzülerek şahit oluyoruz ki muktedirler çaresizliklerini seviyesiz üslupları ve üzerlerinde ki lekeleri başkasına atarak gündemi değiştirmek yoluyla ilçeyi yönetme beceriksizliklerinin üzerini örtmek istiyorlar.

Sokak ortasında vatandaşı tartaklayan Belediye başkanının ilçe başkanından farklı bir şey beklemekte hata olur sanırım.

Bak Ak Parti ilçe başkanı Gökhan Ulusu ‘’ilkokuldan sonra hasret kaldığınız kurdele’’ demişsin. Aynı seviyeye inmeyi beceremem ancak tüm kamuoyu önünde söz veriyorum ki, seçimler de taahhüt ettiğiniz yatırımları yapın kestiğiniz her kurdeleyi ben tutacağım. Hayatım boyunca hiçbir konuda kompleksim olmadı, protokolde yer kapmak adına yönetici göndermedim, fotoğraflarım güzel çıksın diye arkamda gazeteci gezdirmedim. Teşekkür etmeyi de özür dilemeyi de bilirim. Tekrar söz veriyorum Orhangazi’ye katacağınız her yatırım için teşekkür edeceğim.

Her zamanki çaresizlik ile eski defterleri kurcalamaya genel siyaset ve iftiralar ile gündem değiştirme derdine düştüğünüzü acıyarak izliyorum. Şunu iyi bilin ki kendinde olan ile başkasını suçlamak en büyük ayıplardan dır. Çok şükür bizlerin Fetö ile fotoğrafı hiç olmadı, terörist başının mektuplarına hiç sığınmadık, çadır mahkemeleri de kurmadık. Tarihe TC tabelalarını indiren, andımızı kaldıran teröristleri devlet televizyonuna çıkaran, uzantılarını devletin saraylarında ağırlayan olarak ta geçmeyeceğiz. Şehite kelle, askerimize 3-5 Mehmet, vatandaşa sürtük diyen de olmadık. Şehit ailelerini kategorilere ayıran, ecdadını sınıflandıran, Büyük Türkiye Cumhuriyetini’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e küfür edenlerin ayaklarına koşan olmadık. Karşındakine bir şey söylerken bagajın temiz olacak Gökhan Ulusu, buralardan sana ekmek çıkmaz.

DEVLET HASTANESİNİ SAĞLIK OCAĞINA ÇEVİRDİ!

‘’Sizler bizim icraatlarımızın hayallerini bile kuramazsınız’’ diyorsun. El hak doğru 1 koyup 3 alanı duydukta, hiç koymadan bu kadar alanı sizden önce hiç görmemiştik. Devlet hastanesinin personelini boşaltarak özel bir kuruma yönetici olmak, hem yöneticilik hem reklamcılık yapmak yani her attığını 12 den vurmak vallahi kimsenin aklına gelmez sizden başka kimsenin de böyle hayalleri olmaz.

Artık bırakın iftiralarla kötü üslupla cevap vermeyi. Ya sorduğumuz sorulara cevap verin, ya da vatandaşa verdiğiniz sözleri tutun. 20 yılda Orhangazi’nin 2 kat artan nüfusuna karşılık yapılması gereken okulları, sağlık ocaklarını sürekli mal bağışlamış gibi örnek vermeyin.

2019 yılında yıkılan okullarımız nerede, Devlet hastanesinin durumu ne olacak, öğrenci yurdu, Orhangazi Meydan projesi, Kanal Orhangazi, Cumhurbaşkanının talimat verdiği hayvan barınağı nerede? Kültür merkezinin yarısı nerede?

Kapalı pazar yerinin, Belediye binasının durumu ortada iken sizden önce ilçeye kazandırılan yatırımların boyasını, temizliğini yapsanız kafi gelecek sanırım.

SAHAYA ÇIKIP ETRAFINIZA BAKIN

‘’Saha da esameleri olmayanlar’’ demişsin. Gerçekleri görmek istiyorsan sahaya buyur Gökhan Ulusu. Ya da yıllardır yapamadığınız, vatandaşa imza toplayın elimiz güçlenir dediğiniz Hürriyet mah. Tekke mah. Üst yollarını bir paylaşımla yaptırdığımız Alinur Aktaş’a bakın. Erken uyguladığı su zamlarını tüm Bursa’da iptal ettirdiğimiz Buski’ye bakın. 52 hane ile birlikte Belediye Keramet Ilıca tesislerinin 40 yıllık elektrik aboneliği yaptırdığımız UEDAŞ’a bakın. Büyükşehire satışınızı durdurduğumuz Alis yürüyüş yolu ve çevresinde ki 190 dönüm araziye bakın. Kısaca sahaya çıkın nereye bakarsanız bakın muhalefeti göreceksiniz.

Büyükşehir belediye bütçesinden halkın parasıyla iftar vermeye, Bursa Büyükşehir’in yardım çeklerini parti binasında dağıtmaya, maaşını belediyenin ödediği personele parti binasında çay dağıttırmaya benzemez bu işler Gökhan Ulusu.

Milletin gönlünde olduğunuzu iddia ediyorsunuz ya, gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş. Buyrun sahaya, Orhangazi sizi bekliyor.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ