Demokrat Zafer

ARSİYAD ÜYELERİNDEN COŞKULU ETKİNLİK

Bursa’da faaliyetleri ve her gün bünyesine kattığı yeni üyelerle büyümesini sürdüren Artvin Sanayi ve İş İnsanları Derneği (ARSİYAD), Derekızık’ta organize ettiği yaz şenliği etkinliğinde üyelerini buluşturdu.
Bursa’nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan ARSİYAD, üyelerini organize ettiği etkinliklerle sosyalleştirmeye ve aralarındaki bağları güçlendirmeye devam ediyor. Derekızık’ta düzenlenen yaz şenliğine ARSİYAD Başkanı Erdinç Acar ve yönetim kurulu ile çok sayıda üye katıldı.
Etkinlik hakkında konuşan Başkan Erdinç Acar, “Başkanlık görevini yeni devr aldık. Bayrak değişiminden sonra ilk etkinliğimiz diyebiliriz. Üyelerimizle beraber olmayı, bağlarımızı güçlendirecek etkinlikleri sürdüreceğiz. Bugün de doğa içinde iş yoğunluğundan bir an olsun sıyrılmak ve eğlenmek istedik. Horon oynadık, sohbet ettik çok güzel bir etkinlik oldu. Gelen tüm üyelere çok teşekkür ederim. Gelecek dönemde de yolumuza emin adımlarla ve Gürsel Durmuş başkanımızdan devr aldığımız bayrağı daha üst çıtalara çıkarmak için çalışacağız” dedi.
Konuşmaların ardından Artvin Döneri ikramı ile devam eden ARSİYAD’ın Yaz Şenliğinde üyeler canlı müzik ve horon eşliğinde eğlendiler.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ