Demokrat Zafer

Şahinkaya’da mezuniyet heyecanı – Şahinkaya’nın yıldızlarına görkemli mezuniyet

Özel Şahinkaya Eğitim Kurumları 2022-2023 eğitim öğretim yılında 4’üncü 8’inci ve 12’inci sınıfa veda eden öğrencilerine düzenlediği görkemli mezuniyet törenleri ile veda etti.

Bursa’nın başarılı eğitim kurumlarından biri olan Özel Şahinkaya Eğitim Kurumları’nda art arda mezuniyet heyecanı yaşandı. Başarıyla eğitimlerini tamamlayan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri düzenlenen görkemli mezuniyet törenleri ile yeni eğitim hayatlarına ilk adımlarını attılar.

12 yılın ardından üniversiteye ilk adım

Başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçiren Hexagon 12. sınıf öğrencileri görkemli bir mezuniyet töreniyle diplomalarını almanın ve kep atmanın mutluluğunu yaşadılar. Şahinkaya Skola Kampüste gerçekleşen ışıltılı mezuniyet töreni muhteşem bir geceye sahne oldu. Academy ve Hexagon Orkestrası tören öncesi harika performanslar sergileyerek mezuniyet coşkusunu ikiye katladı. Mezuniyet yürüyüşüyle birlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Hexagon Kampüs Edebiyat Öğretmeni İsmet Balkaya günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Sunuculuğunu Sanat ve Etkinlik Koordinatörü Tuba Palancı’nın üstelendiği törende Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Şahinkaya, Kurucu Müdür Nebahat Şahinkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Nurhan Şahinkaya ve Genel Müdür Dilay Şahinkaya da mezunlarımızın bu en özel günlerinde yanlarındaydı.

Törende öğrenciler adına Bora Tangay, veliler adına ise Ayhan Necipoğlu ve Nejla Kahraman konuşma yaparken finalinde öğrenciler bayrak teslimi gerçekleştirdiler. Diploma töreninde ise Kampüs Müdürü Cenk Azkeskin başta olmak üzere idareciler ve öğretmenler öğrencilere diplomalarını verdiler. Muhteşem törenin finalinde öğrenciler sahnede velilerin alkışları eşliğinde keplerini coşkuyla atarak mezun olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadılar.

8 yılın ardından liseye ‘merhaba’

Başarılarla dolu bir seneyi daha geride bırakan 8. Sınıf öğrencileri için Academy kampüste düzenlenen ve adeta yıldızlar geçidi yaşatan görkemli tören, geleneksel mezuniyet yürüyüşü ile başlayarak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Sanat ve Etkinlik Koordinatörü Tuba Palancı’nın sunduğu törende okul birincisi Berkay Alagöz, okul ikincisi Öykü Aktürk, okul üçüncüleri İlke Atilla, Ece Özen ve onur öğrencisi Beren Başaran konuşma yaparak mutluluklarını paylaştı. Özel Şahinkaya Eğitim Kurumları kurucuları Rasim Şahinkaya ve Nebahat Şahinkaya da bu özel ve anlamlı günde Şahinkayalı evlatlarını yalnız bırakmadı. Mezuniyet töreninde 8. Sınıf velileri adına ise Ceren Sarı anlamlı bir konuşma gerçekleştirdi. Diplomalarını heyecanla alarak eğitim hayatlarında bir üst seviyeye geçmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler törenin sonunda harika bir dans gösterisi gerçekleştirdi. Dans gösterisinin hemen ardından keplerini büyük bir coşkuyla havaya atarak mezuniyetin tadını doyasıya çıkardılar.

Eğitimin ilk 4 adımına yakışır veda

İlk dört yıllık eğitim serüvenini başarı ile tamamlayan ilkokul öğrencileri için Academy kampüste düzenlenen tören, geleneksel mezuniyet yürüyüşü ile başlarken velilerin yaşadığı haklı gururun heyecanı ise görülmeye değerdi. Törende tüm veliler adına konuşmasını yapan Melike Uçar’ın ardından, Kampüs Müdürü Zeynep Koca da “Geleceğimiz olan öğrencilerimiz için en iyi ve en kaliteli eğitimi vermeye çalıştık, çocuklarımızın başarıları daim, yolları açık olsun” diyerek düşüncelerini paylaştı. Gecenin finalinde coşkuyla keplerini atan öğrenciler eğitim hayatlarında yeni bir dönemin kapısını açtı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ