Demokrat Zafer

BURSALI İÇ MİMARLAR OKUMUŞLAR YAPI’DA BULUŞTU

Bursa’nın inşaat sektörü ve yapı malzemeleri alanında öncü firması Okumuşlar Yapı, TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şubesi ile ‘Suya Dokunan İlham Panosu’ etkinliği düzenledi. Qua Granite sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinliğe Bursalı iç mimarlar yoğun ilgi gösterdi.

Bursa’da 1989 yılından bu yana inşaat ve yapı malzemeleri alanında faaliyet gösteren Okumuşlar Yapı,  sektör paydaşlarını farklı etkinliklerde buluşturuyor. TMMOB İç Mimarlar Odası Bursa Şubesi ile ‘Suya Dokunan İlham Panosu’ etkinliği Okumuşlar Plaza’da bulunan Okumuşlar Yapı showroomunda düzenlendi etkinliğe TMMOB İç Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Ali Gözütok, İç Mimarlar Odası Bursa Şubesi yönetimi ve üyeleri katıldı. Kokteyl ve müzik eşliğinde gerçekleşen etkinlikte Bursalı mimarlar yeteneklerini konuşturdu. Islak hacim tasarımlarında kullanılan materyaller ile moodboardlar hazırlanan etkinlikle, çıkan tasarımların görselleri panoya asıldı.

“OKUMUŞLAR YAPI’NIN ÜRÜNLERİ MİMARLARIMIZIN HAYAL GÜCÜ İLE BİRLEŞTİ”

Böylesine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Okumuşlar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Okumuş, “Bugün birbirinden değerli mimarlarımızla bir atölye çalışması gerçekleştirdik. Yapı sektörünün talep ve beklentilerine uygun ürünlerimiz ile güvenli ve modern yapıların oluşmasına katkı sağlıyoruz. Bu yapıların hayata geçmesinde büyük emek veren iç mimarlarımız ile bugün ortak bir etkinlik yaparak, farkındalık oluşturmak istedik. TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şubesi çok kıymetli yönetimi ve üyelerini ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Okumuşlar Yapı’nın ürünleri, mimarlarımızın hayal gücü ile birleşti ve ortaya çok güzel bir atölye çalışması çıktı. ‘Suya Dokunan İlham Panosu’ etkinliğimize katılan başta TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Ali Gözütok’a ve değerli üyelere çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN GÖZÜTOK, “KEYİFLİ BİR ATÖLYE ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİK”

TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Ali Gözütok ise, “Bizler İçmimarlar Odası Bursa Şubesi olarak; Okumuşlar Yapı ve Qua Granit firması ile ‘Suya Dokunan İlham Panosu’ başlıklı keyifli bir atölye çalışması gerçekleştirdik. Bu atölye çalışmasının keyifli anlara sahne olmasının yanı sıra, ıslak hacim iç mekan tasarımlarında materyal kullanımları, renk, doku ve malzeme seçimlerinin tasarım dengesinin doğru kullanımı için, kullanıcılara birer ilham niteliğinde panolar oluşturarak etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ayrıca bizleri bugün ağırlayan etkinliğimiz ev sahipliği yapan Okumuşlar Yapı ailesine Qua Granit ailesine, Hasan Okumuş beyfendiye, yönetim kuruluma ve katılımcı tüm üyelerime teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ