Demokrat Zafer

FSF İZNİK JUNİOR CUP’da Futbol Şöleni!

İznik’te minik yüreklerden futbol ziyafeti! FSF İznik Junior Cup kapsamında 2012-2013 doğumlu delikanlılardan oluşan futbol kulüplerin katıldığı festival havasındaki turnuva sona erdi. Puan durumunun gözetilmediği, şampiyonluk değil önce eğlenmek sonra öğrenmek felsefesi ile puan durumunun olmadığı iki grup ta 15 er maçtan toplam 30 maç ile her çocuğun gelen ailelerin mutlu ayrıldığı turnuvaya emek harcayanlar minikleri eğitmenin mutluluğuna erişti.

Turnuvaya; İznik Spor– Saim Ayaş ve Sezer Ergünay, GSK Yenişehir Kulübü -Murat Gündoğdu, Millet Göçmen Spor– Salih Yılmaz, Mustafa Hacıoğlu, Yusufcan Buluk, Yalova Negmar Kulübü- Salih Kılıç, Muzaffer Gürses, Defa Gürses, AVP Cihan Spor- Alihan Gürer, Yenişehirspor- Taylan Ekşi, Uğur Şahin,   MBÇ Akademi- Mustafa Çiçek, Bilal Çiçek, Eski Konya Akademi Spor- Efe Yaman, Ünal Akalın antörlüğünde sahada mücadele verdi. 160 sporcu miniğin yarıştığı gösteride folklor ekipleri de sahne alarak davetlileri coşturdu.

Ana sponsorlarının İznik Kaymakamlığı ve İznik Belediyesinin olduğu, Gençlik ve Spor Müdürlüğünün de tam destek verdiği turnuvaya Etfal Et Ürünleri, Varol Turizm, Ozan Erkek Kuaförü, ARN Emlak, Bete Turizm, Demir Kırtasiye, İlbay Çini, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfaltlı, Kivi Gurup Medya Yönetim Kurulu Başkanı İlker Güner, Bursa Vatan Medya Gurubu İmtiyaz Sahibi Erdal Orhan oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ