Demokrat Zafer

KALBİR’İN ‘TÜRKİYE KALİTE ÖDÜLLERİ’ ‘COŞKUNÖZ’ VE ‘TANÜLKÜ’YE

Merkezi Bursa olan Kalite Birliği Derneği’nin (KALBİR) üyeleri arasından oluşturulan ‘Ödül Komisyonu’, uzun değerlendirmeler sonucunda ‘Türkiye Kalite Ödülü’ alacak kişi, kurum ve kuruluşları belirleyerek kamuoyu ile paylaştı.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre; ‘2022 Yılı Türkiye Kalite Ödülü’, ‘İnsan hayatına dokunan efsaneler” teması adı altında sahiplerini buldu…
TÜRKİYE KALİTE ÖDÜLÜ
A-Kurumsal Kategoride;
Bursa Coşkunöz Eğitim Vakfı;
B-Bireysel Kategoride ise;
Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Turgay Tanülkü, ödül almaya hak kazandı.

KALİTEYE KATKI ÖDÜLÜ
Kalite Birliği Derneği, ‘Türkiye Kalite Ödülleri’nin yanı sıra ‘Milli Ses Ver Projesi’ kapsamında;
‘Topluma ve Kaliteye Katkı Sağlayanlar’ kategorisindeki ödülleri;
1- Yalçın Ağaoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ağaoğlu,
2- Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Saim Klavüz,
4- Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Gıyasettin Bingöl,
2-Karabük eski İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, paylaştı.
‘KALİTE ŞEHRİ BURSA’ TEŞEKKÜRÜ
Kalite Birliği Derneği’nin “Kalite Şehri Bursa” vizyon projesinin yılmaz savunucusu olan ve her ortamda Bursa’nın kalite şehri olduğuna vurgu yapan İş İnsanı Ahmet Selimoğlu’na da teşekkür plaketi takdim edilecek.
TÖREN, 9 KASIM 2022’DE

Türkiye Kalite Ödülleri ile topluma ve kaliteye katkı berat ve teşekkür plaketleri; 9 Kasım 2022 Çarşamba günü, saat 13.30’da, Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

‘Kalite Zirvesi’ adı altında düzenlenecek etkinlikte ayrıca
‘3. Göz İstatistik Yöntemiyle Kendini Arayan Kaliteli İnsan” eğitimi de verilecek. KALBİR Onursal Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok ve KALBİR Başkanı Mustafa Karaman tarafından verilecek eğitime katılanlara sertifika da verilecek… Aynı gün ‘15. Dönem Kalite Ordusu’ müracaatları da alınacak.
ZİRVEYE DAVET
Kalite Birliği Derneği Onursal Başkanı ve Türkiye Kalite Ödülü Ödül Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Işığıçok “Kalite Birliği olarak uzun ve titiz çalışmalar sonucunda ödül alacak kişi ve kuruluşları belirledik. Ödül alacak kuruluş ve kişileri tebrik ediyoruz ve onlara teşekkür ediyoruz. Bizler temiz kalitenin savunucularıyız. Herkesi ‘Kalite Zirvesi’ne bekliyoruz” dedi.

Kalite Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaman da, “KALBİR, hak edene, temiz kaliteyi savunana, ülkeye ve topluma katkı sağlayana, insan hayatına dokunana, ülkemizin kaynaklarını yurt dışına göndermeyenlere, milli ses verenlere, başta ülkemiz olmak üzere Bursa’yı sevenlere, Bursa’ya ‘kalite şehri’ diyenlere, milli kurumumuz TSE varken yabancılara itibar etmeyenlere, milli belgelendirme sistemine inanarak TSE’yi tercih edenlere; karşılıksız ve hiçbir beklenti içinde olmadan, sponsorluk bedeli almadan, kurumsal veya bireysel üye ön şartı getirmeden ödül veriyor.
Kalite Birliği farklıdır, farkındalığını bir kez daha göstermiştir. Kalite Birliği, gelir getirici faaliyet içinde bulunmayan, bağış kabul etmeyen, siyasetin ve ticaretin hiçbir aşamasına müdahil olmayan, temiz kalite anlayışını ilke edinmiş olan, kalitenin ahlak olduğunu savunan, inançlı ve inançları kadar da inatçı kalite gönüllüleri tarafından kurulmuş olan bir STK’dır. Herkesi Kalite Zirvesine davet ediyor, ödül alanları tebrik ediyoruz” diye konuştu.
ÖDÜL KOMİSYONU
Kalite Birliği Ödül Komisyonu Üyeleri;

Prof. Dr. Erkan Işığıçok (Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi)
Prof. Dr. İbrahim Atilla Acar ( İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Öğretim Üyesi)
Doç. Dr. Ömer Kul (İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi)
Can Topaktaş (Gazeteci)
İsmail Demirhan (Emekli Vali)
Tekin Çanga (Uludağ Koleji Sahibi)
Dr. Gül Çiçek Zengin Bintaş (İşinsanı – Tasarımcı – MUBİTEK Yönetim Kurulu Başkanı)
Ferudun Baykara (BOTAŞ – Makine Yüksek Mühendisi)
İsmail Başaran (Eğitimci – Bursa Tophane EML Eski Müdürü)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ