Demokrat Zafer

OKUMUŞLAR YAPI’DAN İZ BIRAKACAK ETKİNLİK

İnşaat sektörü ve yapı malzemeleri alanında Bursa’nın köklü firması Okumuşlar Yapı, TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şubesi ile 21 Haziran Çarşamba günü Okumuşlar Plaza’da yer alan Okumuşlar Yapı’da  ‘Suya Dokunan İlham Panosu’ etkinliğine imza atmaya hazırlanıyor.

Bursa’da çeyrek asırdır hizmet veren Okumuşlar Yapı hayata geçirdiği projelerle, çevresine değer katmayı sürdürürken; TMMOB İç Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Ali Gözütok ve İç Mimarlar Odası Bursa Şubesi üyeleri Okumuşlar Yapı’da buluşacak. Kokteyl ve müzik eşliğinde ‘Suya Dokunan ilham panosu’ etkinliğinde yeteneklerini sergileyecek olan İçmimarlar Odası Bursa Şubesi üyeleri sektöre dair fikir alışverişinde bulunacak.

“ESTETİK, KULLANIŞLI ÜRÜNLER VE DOĞRU MALİYETLERLE HİZMET VERİYORUZ”

Atölye çalışmasına ilişkin bilgiler paylaşan Okumuşlar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Okumuş, “Gerçekleştirdiği faaliyetler ve araştırmalarla birçok öncü proje gerçekleştiren TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şubesi çok kıymetli yönetimi ve üyelerini Okumuşlar Yapı’da ağırlayacağız. Sektörün talep ve beklentilerine uygun şekilde çözümler sunmaya devam eden Okumuşlar Yapı olarak, inşaat sektörünün önemli bir partneri olmanın mutluğunu yaşıyoruz. Yapı güvenliği, depremde dayanıklı yapılar konusunda ortak bilinçle hareket etmek hepimizin en büyük sorumluğu olmalı. Güvenli yapılar modern tasarımlarla buluştuğunda kusursuz yapılar ortaya çıkıyor. İç mimarlara ve tasarımcılara olan gereksinim tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de her geçen gün artmaktadır. Bu bağlamda Okumuşlar Yapı olarak estetik, kullanışlı ve doğru maliyetlerle sektöre hizmet etmeyi sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

“LİDER MARKALARI  GENİŞ ÜRÜN YELPAZEMİZLE SUNUYORUZ”

Okumuşlar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Okumuş, Okumuşlar Yapı hakkında bilgiler paylaştığı açıklamasında Okumuşlar Yapı’nın yeni yatırımlarla hizmet kalitesini her geçen artırdığını ifade ederek, “Bursa’ya prestijli bir iş merkezi kazandırmak ailemizin en büyük hayallerinden biriydi. İstanbul Caddesi üzerinde hayata geçirdiğimiz Okumuşlar Plaza’da geçtiğimiz yıl açılışını gerçekleştirdiğimiz QUA Granit Okumuşlar Yapı mağazamızda, bayiliğini üstlendiğimiz lider markaların ürünlerini sergiliyoruz. 2 katlı yapımızda konsept ürünler, dinlenme ve kafe alanımız yer alıyor.

Granitler başta olmak üzere mutfak, banyo, armatürler, banyo ve duş bataryası, duş takımları, banyo mobilyaları vitrifiye ürünleri, lavabo, musluk, yapı kimyasalları, ankestre cihazlar ve evyeler gibi birçok ürün çeşidimiz yer alıyor. Sektörün beklentilerine uygun geniş ürün yelpazesini toptan ve perakende satışla devam ediyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ