Demokrat Zafer

Cumhur İttifakını ve millet aklını milletimize hizmet edecek milliyetçi kadroları yerelde iktidara taşıyarak zaferle taçlandıracağız

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP), Osmangazi İlçe Başkanlığı 14’üncü olağan kongresi yapıldı. MHP Bursa Osmangazi İlçe Başkanı Kerim Gürsel Çelebi oldu.

MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı 14’ncü Olağan kongresi, Merinos AKKM Hüdavendigar salonunda gerçekleştirildi.

MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu “Osmangazi’de görev alacak yöneticileri allah muvaffak etsin. Aramızda bir çok il başkanı, ilçe başkanı, siyasi partilerimizin temsilcileri bulunuyor. Yani adını sayamadığım çok kıymetli isimler var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 14’ncü Osmangazi olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

MHP Bursa Osmangazi İlçe Başkanı olan Kerim Gürsel Çelebi’nin konuşmalarından satırbaşları şöyle; 

“Sayın Milletvekilim,değerli il başkanım, Ülkü Ocakları il başkanım, divanımızın değerli üyeleri kongremize teşrif eden saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler, Sivil toplum kuruluşlarının değerli başkanları ve yöneticileri, basınımızın güzide temsilcileri ve yiğit dava arkadaşlarım Osmangazi İlçemizin 14. Olağan kongresine hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Konuşmamın başında hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.

Ertuğrul Gazi’nin hayali ve rüyası, Osman Gazi’nin inancı ve vasiyeti,

Orhan Gazi’nin fethi ve mirası, Emir Sultan hazretleri, Üftade Hazretleri, Somuncu baba gibi manevi büyüklerin diyarı Bursa 1326 yılında Orhan Gazi’nin fethiyle adeta altın günlerini yaşamaya başlamıştır.

“HÜRRİYETİN ŞEHRİ OLMUŞTUR”

Bursa, tarihin kendine yüklediği misyon gereği her zaman barışın, huzurun, hürriyetin şehri olmuştur.

Adını Osmanlı Devleti’nin kurucusundan alan

Osmangazi, Bursa’nın en büyük ve merkez ilçesidir

Üzerinde Türk medeniyetin derin izlerini taşıyan tarihi bir ilçedir. Nüfusu ve  büyüklüğü ile ülkemizdeki 56 ilden daha büyüktür.

136 adet mahallesi ve 1 Milyona yaklaşan nüfusu ile Osmangazi, Bursa’da sosyal hayatın ve özellikle ekonominin merkezidir.

 

“HİZMET ETMEYİ KENDİMİZE GÖREV BİLİYORUZ” 

Bursa’nın kalbi Osmangazi’de yüklendiğimiz sorumluluğun bilinciyle, ciddiyetle ve titizlikle çalışmak zorunda olduğumuzun farkındayız.

Bizler, bu mübarek şehre ve Osmangazi’mize hizmet etmeyi kendimize görev biliyoruz. Adımlarımızı bu görev bilincine yakışır şekilde atacak, önümüzdeki mahalli idareler seçiminde tüm gücümüzle durmak bilmeden, hep birlikte çalışacağız.

“YERELDE İKTİDARA TAŞIYARAK ZAFERLE TAÇLANDIRACAGIZ”

Yenilenmiş kadrolarla, tazelenmiş umutlarla, birlik ve kardeşlik ruhuyla, Osmangazi’nin her mahallesinde her köyünde partimizin stratejine uygun olarak 31 Mart 2024 Seçimlerine hazırlanacağız.

14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerini nasıl milli iradenin zaferiyle taçlandırdıysak 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçiminde de en yüksek faydayı ve oy oranını yakalayıp Cumhur İttifakını ve millet aklını milletimize hizmet edecek milliyetçi kadroları yerelde iktidara taşıyarak zaferle taçlandıracağız.

“DAVA AHLAKIYLA SİYASET YAPMAYI KENDİMİZE ŞİAR EDİNDİK”

Aziz Dava Arkadaşlarım,

Milliyetçi Hareket partisi olarak tam 54 yıldır siyaset sahnesindedir. Milliyetçi-Ülkücü Hareket, Büyük Türk milletine adanmış faziletli hayatların, Türklüğün bekasını korumaya yemin etmiş serdengeçtilerin, inanmış vicdanların, ilkeli dava insanlarının düşmeyecek kalesidir.  Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in yolu hak yolu, halk yolu, hakikat yolu, vatan yolu, Kızılelma yolu, ve elbette Allah yoludur.Dinin ve Devletin Bekası için

Cenab-ı ALLAH’ın rızası için

Merhum Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’ in açmış olduğu bu kutlu yolda,

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, Milletimize hayırlı hizmetler yapmak gayesiyle yılmadan, yorulmadan, saflarımızı bozmadan, dava ahlakıyla siyaset yapmayı kendimize şiar edindik.  “Önce ülkem ve milletim” anlayışı ile; Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerinin gerçekleşmesine omuz vermek isteyen kim varsa gönlümüz ve kapımız onlara her daim açıktır.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi “bizim kongrelerinde kaybeden, başı öne eğilen ve mağlup olan hiç kimse yoktur ve olmayacaktır”.
Çünkü Bizler büyük bir aileyiz.Arkadaşlık, dostluk ve ülküdaşlık hukukumuz hiçbir ayrışmaya geçit vermeyecektir.Rabbim korktuklarımızdan emin, umduklarımıza da nail eylesin diyorum.

Yüce Allah, ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Yolumuz ve bahtımız açık olsun, Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun.Sözlerine son vermeden önce Türk Dünyasının başkenti Bursa’dan, selam olsun diyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ