Demokrat Zafer

KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE TİYATROSU’NDA 4. SEZON 5 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR. KAÇIRMAK İSTEMEYECEĞİNİZ OYUNLARIN BİLETLERİ SATIŞTA!

KüçükÇiftlik Park’ın, kültür sanata ve tiyatro sanatının güçlenmesine destek vermek amacıyla hayata geçirdiği KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda dördüncü sezon biletleri satışa çıktı! KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mey|Diageo kurumsal desteği ve URU organizasyonuyla gerçekleşecek KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, temmuz ve ağustos ayları boyunca İstanbulluları açık havada, yıldızların altında tiyatronun iyileştirici gücüyle buluşturacak. Baba Sahne’nin 5-6 Temmuz’da iki gün üst üste sahneleyeceği Taxim oyunuyla açılış yapacak olan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, yaz boyunca BKM, DasDas, Davran Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu, Kumbaracı50, Levent Üzümcü Tiyatrosu, Tiyatro HemHâl ve Semaver Kumpanya’nın en sevilen oyunlarının yer aldığı programıyla bir kez daha hem tiyatroların hem de tiyatro severlerin nefes almasını sağlayacak. Oyunların biletleri biletinial.com’da ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Şehrin eğlence mirası KüçükÇiftlik Park, 2020 yazında hayata geçirdiği ve üç açıkhava sezonunda yaklaşık 60 temsilde 25 bini aşkın tiyatro severi ağırlayan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, tiyatrolara yarattığı desteğin yanı sıra program kapsamında binlerce kişiyi istihdam ederek tüm sektöre önemli ölçüde gelir sağlıyor.

EN BEĞENİLEN OYUNLAR BAHÇE TİYATROSU’NDA

Yemyeşil huzurlu bahçe ortamıyla İstanbulluların yaz aylarındaki kaçış noktası haline gelen KüçükÇiftlik Bahçe, tiyatro perdelerini dördüncü kez açmak için gün sayıyor.  Yaz ayları boyunca birçok sevilen tiyatro grubunu tam kapsamlı sahnesinde ağırlayacak olan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun 2023 sezonunda program, Baba Sahne’nin 5-6 Temmuz akşamları sahneleyeceği Taxim oyunuyla başlayacak. Program, BKM’nin Neyzen Tevfik “Hiç”, DasDas’ın Deli Bayramı, Davran Tiyatrosu’nun Üçü Bir Arada, Dostlar Tiyatrosu’nun İmparator, Kumbaracı50’nin Tek Kullanımlık Hikâye, Levent Üzümcü Tiyatrosu’nun Ben Türkan Saylan, Tiyatro HemHâl’in N’Olcak Bu Yusuf-Umut’un Hali ve Sevgili Arsız Ölüm-Dirmit, Semaver Kumpanya’nın Güzel Son oyunu gibi birçok iddialı yapımla devam edecek.

Mey|Diageo kurumsal desteği ve URU organizasyonuyla düzenlenen Bahçe Tiyatrosu’nda kapı açılış saati 19.30, oyunların başlama saati ise 21.00. Oyunların biletleri biletinial.com’dan ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebilir.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 2023 Programı

5 Temmuz Çarşamba            Taxim – Baba Sahne

6 Temmuz Perşembe            Taxim – Baba Sahne

12 Temmuz Çarşamba          Ben Türkan Saylan – Levent Üzümcü Tiyatrosu

13 Temmuz Perşembe          Güzel Son     – Semaver Kumpanya

19 Temmuz Çarşamba          Neyzen Tevfik “Hiç” – BKM

20 Temmuz Perşembe          Sevgili Arsız Ölüm-Dirmit – Tiyatro HemHâl

2 Ağustos Çarşamba             Deli Bayramı – DasDas

3 Ağustos Perşembe             Tek Kullanımlık Hikâye – Kumbaracı50

4 Ağustos Cuma                    Üçü Bir Arada – Davran Tiyatrosu

16 Ağustos Çarşamba           N’Olcak Bu Yusuf-Umut’un Hali – Tiyatro HemHâl

17 Ağustos Perşembe                       İmparator       – Dostlar Tiyatrosu

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

MEY | DIAGEO HAKKINDA:

TEKEL’in alkollü içkiler bölümünün özelleştirilmesi sonucu 2004 yılında kurulan Mey İçki; 9 fabrikası ve 1000’i aşkın çalışanıyla gıda ve içecek kategorisinde Türkiye’nin en büyük beşinci hızlı tüketim ürünleri şirketidir (Kaynak: 2019 Nielsen Perakendeci Paneli). Kurulduğu günden bu yana; 150 senelik bir mirası devralmış olmanın bilinciyle hareket ederek, çiftçi, esnaf, dağıtım kanalları, yan sanayi, turizm ve hizmet sektörleriyle birlikte doğrudan ve dolaylı olarak yüz binlerce kişinin geçimini sağlamasına katkı sunmaya devam eden Mey|Diageo , Türkiye’de tarıma dayalı sanayinin önemli bir parçasıdır. 2011 yılından bu yana, yaklaşık 180 ülkede ticari faaliyeti ve 80 ülkede de bölge ofisi bulunan dünyanın en büyük ve lider alkollü içki üreticisi Diageo’nun şemsiyesi altında yer alan Mey|Diageo’nun portföyünde 80 marka bulunmaktadır. Türkiye’de ISO 9001 belgeli ilk rakı üreticisi ve ISO 22000 belgeli ilk şarap üreticisi unvanına sahip olan Mey|Diageo, yüksek alkollü içki sektöründe de çevre yönetim sistemini ISO 14001 standardına uygun olarak belgeleyen ilk ve tek firmadır.

Bilgi için:         instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ