Demokrat Zafer

TÜRK EĞİTİM VAKFI’NA BRANDVERSE AWARDS 2023’TEN 8 ÖDÜL BİRDEN!

Reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanlarında başarılarıyla öne çıkan marka ve ajansların ödüllendirildiği Brandverse Awards 2023’e, “Sesi Açın” ve “Bu Çanta Kimin” projeleriyle toplam 8 ödül alan Türk Eğitim Vakfı (TEV) damga vurdu.

Marketing Türkiye ve BoomSonar işbirliğiyle hayata geçirilen Brandverse Awards 2023’ün 16 Haziran Cuma günü Hilton Bomonti’de gerçekleşen ödül töreninde, Türk Eğitim Vakfı’nın “Sesi Açın” projesi, PR Bölümü’nde hem Grand Prix’ye hem de Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorisinde Altın Ödül’e layık görüldü.

“Bu Çanta Kimin” projesi ise PR Bölümü’nün Etkili İçerik Üretimi ve Strateji Ana Bölümü’nün Harekete Geçiren Kampanyalar kategorilerinde AltınMedya Bölümü’nün Ambient / Yaratıcı Ortam Kullanımı ve Sosyal Medya ve Dijital Bölümü’nün Dijital PR Çalışması kategorilerinde GümüşSosyal Medya ve Dijital Bölümü’nün Sosyal Sorumluluk İletişimi ve Viral Etkileşim kategorilerinde Bronz olmak üzere toplam 6 ödüle layık görüldü.

Türk Eğitim Vakfı Genel Müdürü Banu Taşkın; gençlerin eğitimleri, hayalleri, hikâyeleri yarıda kalmasın diyerek TEV’in projelerine destek olan tüm bağışçılara teşekkür etti ve varlıklarının kendilerine güç ve umut verdiğini dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ