Demokrat Zafer

Kahve markası, partnerlerinin deneyimini uluslararası insan kaynakları zirvesinde paylaştı

Dünyanın ve ülkemizin önde gelen kahve markası Starbucks, aynı zamanda en çok tercih edilen işveren markalarından biri olarak deneyimlerini 9 Haziranda katıldığı uluslararası insan kaynakları zirvesinde paylaştı.
Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen kahve zinciri Starbucks Türkiye, partnerlerinin (çalışanlarının) deneyimlerini üst düzey yöneticileriyle 9 Haziran’da katıldığı Uluslararası İnsan, Kültür ve Yönetim Zirvesi GLOBAL HR SUMMIT 2023’ün “Starbucks, Burası Senin Yerin” başlıklı oturumunda dinamik bir sunumla paylaştı.

Pek çok farklı sektörden insan kaynakları profesyonellerini bir araya getiren etkinliğe, Starbucks Türkiye & Azerbaycan Başkan Yardımcısı Figen Ilgaz, Alshaya Türkiye & Azerbaycan İnsan Kaynakları Direktörü Yasemin Avcı, 2015 EMEA Barista Şampiyonu – Eğitim ve Geliştirme Uzmanı Gürkan Kumak, Mağaza Müdürü Seda Topgüloğlu katıldı.

Etkinliğe katılan izleyiciler, Starbucks’ın misafirlerine 20 yılı aşkın süredir sunduğu eşsiz deneyimin markanın çalışanları açısından tezahürüne tanık oldu. Yeşil önlüğün sihrinin anlatıldığı oturumda pek çok farklı pozisyonda görev alan çalışanlar gerçek hikayelerini birinci ağızdan aktarma fırsatı buldu.

Yılda 300.000’den fazla işbaşvurusu alan markanın sunduğu aile ortamı, yan hakları, kariyer ve eğitim fırsatları ile nasıl farklılaştığının anlatıldığı sunum izleyiciler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Etkinliği 50’den fazla ülkeden 15 bini aşkın lider takip etti

Starbucks’tan edinilen bilgilere göre KREA M.I.C.E. tarafından organize edilen ve 125’in üzerinde konuşmacının yer aldığı etkinlik hem yüz yüze hem de online olarak yapıldı. 8-9 Haziran’da Raffles İstanbul’daki aktiviteyi 1.500’ün üzerinde lider izlerken, 50’den fazla ülkeden 15 bini aşkın İK lideri de 8-10 Haziran’da online platformda gerçekleştirilen sunumları eşzamanlı takip etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ