Demokrat Zafer

KARMA TÜRKİYE, RADYODA GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN YILDIZLARINI BELİRLEDİ

Türkiye’nin sesli içerik, radyo ve podcast’leri ile yeni sesli sosyal medya platformu olan Karma Türkiye’nin verilerine göre radyolarda geçtiğimiz haftanın en çok dinlenenleri ve sevilenleri belli oldu. Melek Mosso ve Teoman’ın başı çektiği listeye yeni albüm ve şarkıcılar da eklendi.

Türkiye’nin ilk ve tek sesli içerik ve podcast platformu Karma Türkiye, yeni çıkan şarkıları listelerine dahil ederken, radyolarda geçtiğimiz haftanın en çok dinlenen ve sevilen şarkılarını da belirledi.

Karma Türkiye’nin verilerine göre radyolarda 29 Mayıs-2 Haziran haftasında en çok dinlenen kadın sanatçı Melek Mosso olurken; en çok dinlenen şarkısı ise “Hayatım Kaymış” adlı şarkısı oldu. En çok dinlenen erkek sanatçının Teoman olduğu listede sanatçının, “Serseri” adlı şarkısı, en çok dinlenen şarkısı olarak öne çıktı.

Geçtiğimiz haftanın yeni albüm ve yeni şarkıları da listelere eklendi. Buna göre, Sena Şener’in “Kaybettiklerimi Geri Ver” teklisi ile Zeynep Bastık’ın “Eyvah” şarkısı listelere dahil oldu. Başarılı bir diğer isim Sefo da “Araba” şarkısıyla listelere hızlı bir giriş yaptı. İkiye On Kala’nın “Olmuyo Böyle” şarkısı da yine yeni müzik listelerine giren teklilerden biri oldu.

Karma Türkiye hakkında

Bünyesinde bulundurduğu canlı radyo programları, dijital radyo yayın akışı, ücretli ve ücretsiz erişilebilen sesli içerikler ve günümüz trendi podcast dünyasını birleştiren Karma Türkiye aynı zamanda kullanıcılara profil oluşturarak mesajlaşma, takipleşme gibi özellikler de sunuyor. Mobil uygulama olarak indirilebilen platforma aynı zamanda web sitesi üzerinden de erişilebiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ