Demokrat Zafer

Ortaokul Öğrencilerinden Griye Veda Renklere Merhaba Sergisi

eTwinning projeleri kapsamda Fatih Ortaokulu’nda “Griye Veda Renklere Merhaba” sergisi açıldı.

Fatih Ortaokulu’nda gerçekleştirilen serginin açılış törenine Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Serpil Savaş, Bufsad Genel Üyesi İclal Atasever. Fatih Mahallesi Muhtarı Ayşegül Yıldız, Bursa Mümin Cambaz Ortaokulu Müdür Yardımcısı Emra Silah, Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu Müdür Yardımcısı Hüseyin Dokumacı katılım gerçekleştirdi.

Fatih Ortaokulu, Mümin Canbaz Ortaokulu ve Romanya ortakları Scoala Gimnaziala ”  okulları işbirliği ile yürütülen ve değerlerimizi konu alan bir fotoğrafçılık projesi olan “Cameras On Values”  projesi öğrencilerine fotoğraf sanatıyla ilgili gelişim imkânları sunmaya devam ediyor.

Gerçekleştirilen proje kapsamında projenin Türkiye ekibinde yer alan 36 öğrenci ve 9 öğretmen ile Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) katılımlarıyla “Griye Veda Renklere Merhaba” sergisi açıldı.

Proje kapsamında öğrenciler tarafından çekilen birbirinden etkileyici fotoğrafların sergilendiği etkinlik öğrencilere ilham verirken, ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.

Fatih Ortaokulu Okul Müdürü Muhsin Şahin eTwinning projeleri kapsamında okul olarak birçok farklı etkinlikler yaptıklarını dile getirdi. Öğrencilerin proje süresince birçok farklı okuldan öğretmen ve öğrencilerle sosyal bağlar kurduklarını ifade etti. Projelerin öğrencilerin gelişmesine büyük önem arz ettiğini belirten Şahin, “ Fatih Ortaokulu olarak öğretmen ve öğrencilerimizin gerçekleştirdikleri projeleri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Fatih Ortaokulu eTwinning proje ekibi başkanı Zeynep Çalışkan, “Öncelikle projede görev alan, Müdür Yardımcısı Bünyamin Durmuş, Müdür Yardımcısı Sezin Işık, Müzik Öğretmeni Özlem Kaya, Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşe Yıldırım, Matematik Öğretmeni Eda Argın ve İngilizce Öğretmeni Filiz Taşdemir’e bu süreçte verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Projelerimizi destekleyen ve her zaman bizlerle olduğunu dile getiren Okul Müdürümüz Muhsin Şahin’e ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ