Demokrat Zafer

ÜLKEMİZİN TÜM RENKLERİ BİR ARADA DEMEOKRASİYE SAHİP ÇIKIYOR.

Geçmiş dönem CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday makalesinde;

Tarihi bir seçim süreci yaşadık ve sona geldik.
Ülkemizdeki 21 yıllık enkazı kaldırmak, işgal edilmiş ve Tek Adama biat etmiş tüm kurumların sürece haksız hukuksuz müdahil olmalarına karşın halklar birleşti ve ucube sisteme “YETER” diyorlar.
Çünkü dünya lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Laik Türkiye Cumhuriyetinin, namuslu, vicdanlı, ahlaklı, haram yemeyen, eşit yurttaşlar olarak barış içinde özgür bireyler olarak yaşamak isteyenler faşist düzene direndi ve kazandılar.
Dünkü yazımda da belirttim bu seçimi gençler ve tenceresinde aylardır aş değil dert kaynatan kadınlar kazanıyor.
Bir kadına, bir anneye her türlü haksızlığı yapın, eziyet edin, üzün incitin, hatta işkence yapın dayanır ama bir anneyi evlatları ile sınayamazsınız!!!
Tek Adam ve ülkeyi soyan, halkların hakkını gasp eden gereksizler lüks ve şatafat içinde yaşarken halkların çocukları açlıktan derslerde bayılıyorlar.
Ülkeyi yağmalayıp talan edenlerin çocukları akıl almaz servetlere sahip olurken, anneler çocuklarını doyurmak için çöplerden yiyecek arıyorlar.
Yokluk ve acımasızlığın kol gezdiği ülkemizde bu kadar sıkıntı yetmezmiş gibi bir avuç çeteleşmiş, soysuzlaşmış ve despotlaşmış insan kendi çirkefliklerine katılmadıkları için halklara hakaretler yaparak yaşamı zehir ediyorlar.
Kendilerinden olmayanlara yani soygun düzenine karşı olan tüm yurtseverlere yandaş basının, medyanın ve satılık kalemlerin beyin yıkaması ile terörist diye suçluyorlar.
Akıl mantık, izan ve vicdan yok olmuş, muhterisler her türlü baskıyı kullanarak varlıklarını sürdürmek için yasaları çiğniyorlar.
Ülkeyi soyanlar, yabancılara tüm varlıklarımızı satıp rüşvetle beslenenler, kara para aklayanlar, uyuşturucu baronlarını ve mafyayı koruyup kollayanlar hala koltuklarını bırakmamak için direniyorlar.
Haksız ve hukuksuz bir ortamda yapılan seçimlerde Cumhur (!) ittifakı bileşenleri ve Tek Adam, devlet olanaklarını kullanırken Kemal Kılıçdaroğlu’nun özverili, yurtsever ve birleştirici tavrı tüm ülkede en geniş kesimlerde kabul görüyor.
Gerek Millet İttifakı, gerekse halklara ve emeğe saygılı, soygun düzenine hesap soracak ve yeni düzeni evrensel doğrularda ve eşit yurttaşlar olarak demokrasiyi yeniden inşa edecek olan emek ve özgürlük ittifakında buluşanlar da bu karanlığa son verecekler.
Yarın 21 yıllık bu çürümüş, kokuşmuş soygun düzeni ve kara cehaletin temsilcilerinin etkili ve yetkili oldukları ülkemizde artık etkisiz olacaklar ve hesap verecekler.
Kemal Kılıçdaroğlu 85 milyon yurttaşımıza başkanı seçilecek ve ülkede bayram olacak.
Özellikle yıllarca “doğuya, güneydoğuya ayak basamıyorsunuz…” diyen Siyasal İslamcı Ortodoks kafalı işgalcilere bu seçimde gereken ders verilecektir.
Ben hep atasözlerini kullanır kendimde üç yıldan bu yana özlü sözler yazarım.
Ne güzel demiş atalarımız: “SABRIN SONU SELAMETTİR”.
SON SÖZ:
Yarın 21 yıldır süren kâbus bitecek.
Yarın anneler günü:
Ülkemizin gençleri yani evlatlarımız; annelere yani bizlere özgürlüğümüzü, hakça bölüşen, insanca yaşanacak ve saygın yurttaşlar olarak yasalarla korunacağımız laik cumhuriyeti yeniden hediye edecekler.
Ülkemizde yaşayan halklar, hak hukuk adalet için, özgürlükler için, eşit yurttaşlık ve barış için, kadınlarımız gasp edilen ve daha da edilmek istenen hakları için, gençlerimiz gelecekleri için, çocuklarımızın sapkınlıklara sebep olan cemaat ve tarikatlardan kurtulmaları için velhasıl insanca yaşamak için karar verdiler.
Bu karanlık ve faşist düzen yıkılacak…
Bu bağnaz, gerici, despot, soyguncu, hak hukuk tanımayan, dini inançları, kimlikleri istismar eden liyakatsiz, yetersiz ve ülkeyi yönetemeyenlere sandıkta derslerini halkımız verecektir.
Bu akşam seçim yasakları başlıyor.
Bizlere bu yasaklara mutlaka uyacağız asma işgalciler ve istismarcılar uymayacaktır bu nedenle bugün dostlarla bu paylaşımları yapalım ve aydınlık için bir mumda bizler yakalım
Mutlaka başaracağız.
Artık daha fazla kırgınlıklara, küskünlüklere ve hırslara kapılmayalım ve elimizden geleni yapalım.
Milletvekillikleri seçimlerinde inanılmaz hatalar ve yanlışlıklar yapıldı ama ülkemizin geleceği, halklarımızın refah ve kurtuluşu yanında şu an için bu sorunlar teferruattır.
Bu yapılan hataları özellikle CHP örgütlerini ve emek verenleri yok saymayı ve dayatmaları hoş görelim anlamı taşımıyor.
Seçimlerden ve ülke işgalcilerden kurtulduktan sonra mutlaka her şey yeniden gözden geçirilecektir.
CHP’de, sol ideolojiye ve evrensel sosyal demokrasiye yakışan bir program anlayışı ile parti içinde ödünsüz demokrasiyi yeniden yaşama geçirecek düzenlemeler mutlaka yapılacaktır.
Örgütlerde yeniden; emek, liyakat, hizmet, bilgi, birikim, dayanışma, paylaşım, evrensel değerler, tecrübe ve özel yaşamıyla, sola yakışan aile yapısıyla, saygınlık ve uyum yeniden ön şart olacaktır.
Sevgili Dostlar, Yoldaşlar ve Canlar, oylarımızla, kararlılığımızla, sağduyumuzla yarın tüm yurtta bayram yapalım.
Karar bizlerin…
Vereceğimiz oyun değerini bilelim ve hataya düşmeyelim.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ