Demokrat Zafer

Let’s Be Child, şimdi de Adıyamanlı depremzede çocukları sevindirdi

Oyuncak, giysi ve atıştırmalık yüklü TIR, depremzede çocuklara ulaştı.

Depremzede çocuklara desteğini aralıksız sürdüren Let’s Be Child’ın üçüncü oyuncak yüklü TIR’ı Hatay’dan sonra Adıyamanlı çocukları sevindirdi. Yaşları 0-7 arasında değişen çocuklara yönelik hazırlanan oyuncak, giysi ve atıştırmalık yüklü TIR’daki yardımlar, depremzede çocukların yaralarını sarmaya katkı sağlayacak.

Deprem felaketinin ardından depremzede çocukları yalnız bırakmayacağını açıklayan Türkiye’nin yerli oyuncak markası ‘Let’s Be Child’, Hatay’dan sonra şimdi de Adıyamanlı çocukları sevindirdi. Yaşları 0-7 arasında değişen çocuklara yönelik hazırlanan oyuncak, giysi ve atıştırmalık yüklü TIR’daki yardımlar Enfal Oyuncak CEO’su Furkan Karaduman ve ekibi tarafından bizzat dağıtıldı.

Depremzede çocukların yaralarının sarılması konusunda kendilerini sorumlu hissettiklerini her fırsatta dile getiren Enfal Oyuncak CEO’su Furkan Karaduman, depremzede bölgesindeki çadırkentlere yönelik yardımlarını sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.

Konuyla ilgili konuşan Furkan Karaduman açıklamasında “Bu afetin, çocuklarımızın psikolojilerini, yaşamlarını ne kadar olumsuz etkilediğini biliyoruz. Uzmanlar, depremzede çocukların yaşadıkları travmayı oyuncaklar yardımıyla daha kolay atlatabileceklerini söylüyorlar. ‘Let’s Be Child’ oyuncakları da pedagoglar tarafından da tavsiye ediliyor. Bu desteklerle depremzede çocukların yaralarını bir nebze de olsa sarmayı hedefliyoruz. Çocuklara yönelik destek ve faaliyetlerin içinde olmaya gayret gösteriyoruz. Bu nedenle dönem dönem deprem bölgelerine yardım sağlamayı görev edindik. Daha önce Hatay’a yönelik bir araç ulaştırmıştık. Şimdi Adıyamanlı çocuklarımızı sevindirmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Bu tür desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

www.enfaloyuncak.com.tr        www.letsbechild.com               0850 360 52 69

Enfal Oyuncak ve ‘Let’s Be Child’ hakkında:

Enfal Oyuncak, 1992 yılından bu yana oyuncak üretimi, satışı, ithalatı ve ihracatı ile oyuncak sektöründeki faaliyetlerine devam ediyor. 2018 yılında Bahaş Holding’in ortak olmasıyla beraber daha da güçlenen Enfal Oyuncak, yenilikçi vizyonuyla hızla büyümesini sürdürüyor. Enfal Oyuncak, ‘sağlıklı oyuncak ilkesini benimsemiş ve bu kararlıkta ürünler üreten bir firma olarak çalışmalarını yürütüyor. Uluslararası test laboratuvarlarında test edilerek onaylanmış hammadde ve boyaların kullanıldığı üretim anlayışıyla sağlıklı ve güvenli ürünler üreten firma, bebek ürünleri markası ‘Numio’ ve oyuncak markası ‘Let’s Be Child’ı çocuklarla buluşturuyor. Yenidoğan hediyeleri, eğitici oyuncaklar, motor becerisi ve duyu gelişimine yardımcı gereçler ve scooter gibi kategorilerdeki ürünleriyle sektöre değer kazandırıyor. Yıllık 1 milyon 500 bin adet oyuncak üretim kapasitesi olan marka, üretiminin yüzde 10’unu Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine ihraç ediyor. Bugüne kadar önemli markaların temsilciliğini de yürüten Enfal Oyuncak, 2020 yılında dünya çocuklarını hedefleyerek yerli ve milli oyuncak markası ‘Let’s Be Child’ı sektöre kazandırdı. Ağırlıklı olarak 0-3 yaş grubuna yönelik olarak üretilen ‘Let’s Be Child’ oyuncakları, ‘haydi çocuk olalım’ diyerek sadece Türkiye’de yaşayan çocukları değil tüm dünya çocuklarını kucaklamayı amaçlıyor. Sağlıklı oyuncak ilkesi çerçevesinde yüksek kalitede, dayanıklı, maksimum güvenli oyunları eğlenceli hale getiren ‘Let’s Be Child’ oyuncakları, toksin, kurşun boyası, phthalates, pvc ve benzer zararlı dış kaplamaları içermiyor. Avrupa Birliği tarafından (EU) EN71 standartlarına uygunlukları akredite olmuş, uluslararası test kuruluşları tarafından test edilip onaylanan ‘Let’s Be Child’ ürünleri, hali hazırda e-bebek, Toyzzshop, Armağan, Civil ve LC Waikiki gibi seçkin zincir mağazaların yanı sıra piyasadaki toptancı ve perakende noktalarına da ürün tedariğinde bulunuyor. Marka, ayrıca discount market zincirleri ve tüm online platformlarda satışa sunuluyor.

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ