Demokrat Zafer

ÜNLÜ ARANJÖR ERHAN BAYRAK`IN MUTLU GÜNÜ

Aranjör Erhan Bayrak ve Sanatçı Aylin Alaz’ın 2015 doğumlu , Nova Ritmik Cimnastik Klübünde Oleksandra Kostiuchenko ve Olga Zamiatina antrenörlüğünde eğitim alan jimnastikçi kızları Ayris Bayrak, bu kez de  tanışmayı çok hayal ettiği Rus jimnastikçiler Dina Averina ve onun ikiz kız kardeşi Arina Averina’ yla bir araya geldi.

Dina Averina Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda gümüş madalya kazanmış ve iki kız kardeş Dünya Ritmik Jimnastik Şampiyonası’nda altın madalya rekoru sahibi olmuştur. 2015 doğumlu Ayris, Dina ve Arina kardeşlerle birlikte Kazakistan’da gerçekleşen Master Class kampında tanışma yaşayarak bir hayaline daha kavuştu.2 gün boyunca onlarla kampta eğitim alan Ayris’in bir çok jimnastik yarışmasından kazandığı kupa ve madalyasının olmasının yanı sıra, Ayris 2019 yılında Gürcistan’da gerçekleştirilen ”Keti Cup Uluslararası Ritmik Cimnastik Yarışması’nda” daha 3.5 yaşındayken 1. olarak ülkemize altın madalyayı getirmişti.

Kızlarını doğumgününde bu hayaline kavuşturan anne ve babası da bu zorlu ve emek dolu spor hayatında  Ayris’in her daim yanında olduklarını vurgulayarak oldukça mutlu ve gururlu olduklarını paylaştılar. Mutluluğu gözlerinden okunan Ayris ve ailesi , Türk bayrağıyla çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ