Demokrat Zafer

Muşlulardan Alfaltlı’ya Büyük Destek!

Alfatlı, Muş İLDER yönetimi ile buluştu

Önümüzdeki 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek seçimlere hazırlanan BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1. Bölge 1 Sıra Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları, düşünce ve strateji kulüplerinin, akademik odaların toplantılarına katılan Alfatlı, Bursa’da yaşayan Muşluların çatı kuruluşlarından biri olan Muş İLDER yönetimi ile buluştu.

Buluşmaya BBP Milletvekili adayları İsmail Demir, Harun Çiçek, Şaban Demir, Nail Artuç ,İl Başkan Yardımcısı  Av.Ömer Faruk Alfatlı da katıldı.

Alfatlı yapmış olduğu kısa konuşmada”

“Doğu Anadolu’nun en büyük ovasından Bursa Ovası’na göç eden Muşlu hemşerilerimizin Bursa ve ülke ekonomisine yaptığı katkıları biliyoruz. Bugün doğdukları topraklar ile doydukları topraklar arasında önemli misyon üstlenen siz değerli kardeşlerimizi teker teker tebrik ediyorum Bu cennet vatanda tek farklılıklarımız parmak izlerimizdir.  Şehit Liderim Muhsin Başkanımızın dediği gibi, Anadolu coğrafyamızda hepimiz bir kilimin desenleriyiz. Farklılıklarımız zenginliğimizdir. Bu coğrafyada bizleri asla birbirimize düşürmeyecekler. Bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız hep birlikte büyük Türkiye olacağız “ dedi.

Önümüzdeki 14 Mayıs seçimlerine de vurgu yapan Alfatlı “Bu Seçimlerde birliğimizin ve beraberliğimizi kuvvetlendirecek Büyük Birlik Partisi’ne siz değerli Muşlu hemşehrilerimin teveccüh göstereceğine inanıyorum, oylarınıza talibim. Bizin bugün burada misafir eden başkanımız Ferit Gürbüz Beye ve sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Muş İLDER yönetimi de Alfatlı ve arkadaşlarına başarı dileklerini iletti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ