Demokrat Zafer

Afaltlı; “Omuzlarınıza Binen Yükü Kaldıracağız!”

Alfatlı, meslektaşları ile buluştu 14 Mayıs 2023 tarihinde seçimlere hazırlanan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1.Bölge. 1.Sıra Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında meslektaşları ile buluşan Alfatlı, meslektaşlarının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Alfatlı çalışmalar kapsamında kendisinin de üyesi olduğu Bursa Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı İhsan Akar ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Nazım Tekelioğlu, TÜRMOB Delegesi Ebubekir Şimşek ve Ali Kara’nın da hazır bulunduğu ziyarette mesleğin sorunları ve çözümleri için istişarelerde bulunan Alfatlı, milletvekili seçilmesi durumunda Yeminli Mali Müşavirlerin sorunlarının takipçisi olacağını ifade etti.
Bursa Yeminli Mali Müşavirler Odası’nın ardından uzun yıllar üyesi ve değişik komisyonlarda görev aldığı BSMMO’nın (Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası)15. Dönem 2. Yönetim Kurulu toplantısına katılan Alfatlı burada kısa bir konuşma yaptı:
Meslektaşlarının yaşadığı sorunlara dikkat çeken Alfatlı “ Büyük Birlik Partisi listelerinde üç tane Meslek Mensubu kardeşimiz var .Bugün uzun yıllar şerefle üyesi olduğum odamı ziyaret etmekten büyük şeref duyuyorum. Tüm meslektaşlarımı sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Meslektaşlarımın sorunlarını en iyi bilen birisi olarak çözüm yollarını da biliyorum. Odamızın ve meslektaşlarımın sorunlarını çözünü siyaset üstü bir yaklaşımdan geçiyor. Helal kazançlarımızı, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın gelişimine her türlü katkıyı koyma adına milletvekili seçilmem durumunda olayın siyaset üstü takipçisi ve değerli meslektaşlarımın Ankara’da temsilcisi olacağıma söz veriyorum. Önümüzdeki genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kentimize, ülkemize, meslektaşlarımıza hayırlar getirmesini Cenabi Allah’tan temenni ediyorum” diyerek görüşlerin, paylaştı.
Alfatlı’nın ziyaretlerine Bursa İl Başkanı Haldun Filizle ve BBP Bursa Milletvekili adayları Mali Müşavirler Hüseyin Yenidoğan ve Ozan Aydın da eşlik etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ